Ötvös Tibor

Ingyenesen lesz elérhető a C&C: Generals 2

Nagyon meglepő hírrel szolgált a BioWare és az EA a GamesCom közönségének.

A hivatalos bejelentés szerint ugyanis a tavaly decemberben bejelentett Command & Conquer: Generals 2 teljesen ingyenesen lesz elérhető. A meglepetés annak köszönhető, hogy ettől függetlenül egy A-kategóriás alkotással lesz dolgunk, melyet a Frostbite 2.0 hajt.

"Közel két évtizeden át a C&C franchise csak megvásárolható formában volt elérhető" - árulta el Jon Van Caneghem, az EA igazgatója. "Most olyasmit készítünk, melyben a rajongók az egész Command & Conquer univerzumot bejárhatják kezdve a Generalstól a Red Alerten át a Tiberiumig. A Frostbite 2.0 segítségével AAA-minőségű terméket tudunk létrehozni, miközben hűek maradhatunk a klasszikus RTS szabályokhoz."

A Command & Conquer: Generals 2 majd csak jövőre jelenik meg, de a béta-tesztre már lehet jelentkezni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • messen #7
    Jah, az utolsó tartaléktárat is DLC-vel kell venni majd az infantry unitoknak...
  • koschwarz #6
    valószínűleg a rajongók több pénzt fognak perkálni a játékban majd külön megvásárolható itemekre, mint ha megvettek volna egy teljes játékot...lásd az összes EA-s play4free...amúgy is ez a jövő egyik jövedelmező üzleti modellje.
  • Zombee #5
    Nem értem. Ha ez a Generals sorozat része, minek kell benne bejárni a többi C&C játék világát? Sehogyan sem kerek ez így nekem. Az addig rendben van, hogy szoros kapcsolat van a játékok között (kivéve a Generalst, de az alap C&C és a Red Alert története összekapcsolható), de nem is egy idősíkon játszódnak. A Red Alert konfliktusai ugyan éppen időutazásból erednek, de azért ahhoz már jól meg kell kavarni a virtuális ganéjt, hogy ez így mind egy játékban materializálódjon.
  • FoodLFG #4
    trailer alapján nem tűnik komolynak a cucc. egyszerű vérpistikéknek csinálják, erősen úgy tűnik.

    de legalább jól néz ki.
  • Narxis #3
    EA 4ever!
  • PAtr0n #2
    Nem azzal van a baj, hanem tulajdonképpen az utolsó reménysugarat is elsöpörte ez a fattopó IÉ gémz, mert ez is csak és kizárólag egy online baromság lesz, holott nem ezt ígérték!
    Már megint a pénz beszél, ott rohadjon meg a játékipar, süllyed a színvonal itt is, főleg az EA-nél, a bioware-t is megvették már kilóra....ááhhh aba is hagyom, erre nem találni szavakat....
    Bazd+ ÍJÉGÉMZ...
  • amitakartok #1
    Ja, és közben akkora a gépigénye, hogy aki meg tudja venni a szükséges hardvert, annak biztosan marad annyi lé a zsebében, hogy a játékra is perkáljon.