Ötvös Tibor

Visszatér a Rise of the Triad

Ma véget ér a QuakeCon, melyen elég nagy meglepetést okozott a Rise of the Triad felbukkanása.

Az 1995-ben megjelent FPS korának nagy sikere volt, köszönhetően a kétkezes harcoknak, valamint a választható karaktereknek. De igazán egyedi ízt a különböző, a játékban fellelhető módok adtak, melyek közül talán a Dog-mode volt a legismertebb. Ilyenkor hősünk lement kutyába és úgy vette fel a harcot a szekta tagjaival.


Nos, a hírek szerint a remake is tartalmaz mindent, amit az elődben tapasztalhattunk - és sajnos semmi többet. Marad ugyanaz a játékmenet (azaz mindent elpusztítunk, ami az utunkba kerül), a választható hősök, a történet (meg kell akadályozni, hogy a szekta elfoglalja Los Angelest). Egyedül a grafika kapja meg a maga javítását.

A Rise of the Triad még nem kapott megjelenési dátumot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zero 7th #3
    Mondjuk kíváncsi leszek a pályákra, mert az eredeti egy Wolf3D-nél alig valamivel jobb engine-nel rendelkezett, ami a Doom mellett már erősen szarnak számított, és hát nemigen lehetett megállapítani, hogy milyen helyszínt is akar ábrázolni.
  • Hornymut #2
    "Nos, a hírek szerint a remake is tartalmaz mindent, amit az elődben tapasztalhattunk - és sajnos semmi többet. Marad ugyanaz a játékmenet (azaz mindent elpusztítunk, ami az utunkba kerül), a választható hősök, a történet (meg kell akadályozni, hogy a szekta elfoglalja Los Angelest)."

    Pont ez a pozitívum benne, old school iszonyatosan hangulatos játékmenet modern grafikával, ennél több nem is kell :-) Alig várom már, az eredetit rongyosra játszottam anno :-)
  • Rowlend #1
    Ennek muszáj jónak lennie. A szart is kiakarom játszani belőle.