Ötvös Tibor

Folytatódik a Blood

Jace Hall, a Monolith ex-alapítója és vezetője felhozta egy közösségi oldalon, hogy szeretné feltámasztani a Blood sorozatot.

"Vagy egy nagyon specifikus elképzelésem arról, hogy mit is szeretnék csinálni, de mielőtt nekifogok szerettem volna közvetlenül a Blood közösséggel beszélni a dologról. És természetesen megismerni az ő gondolataikat is. A célom, hogy a következő alkotás ingyenes legyen és a régi játékmenetet hozzuk vissza."

"Biztos lehet mindenki abban, hogy birtokomban vannak azok az erőforrások, melyekkel fel tudjuk támasztani a Blood sorozatot. De remélem, hogy a közösség is tud majd olyan ötleteket nyújtani, amikre nem gondoltunk."



"Nagyon szeretném, ha egy kívánságlista állna össze, melyen szerepelnek mindazon megoldások, elképzelések, melyeket szeretnének a rajongók viszontlátni és természetesen jobbá teszik a játékot. Mert igazából a Blood első részét szeretném a már ismert formában visszahozni, de újítani is szeretnék rajta."

Reméljük sikerrel jár a projekt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Ez csak a háborús, taktikai realisztikus FPS-ekre igaz, az űrlényes kaszabolósban most is sok fegyver van - lásd Bulletstorm.
  • Fresh Duke #5
    Az átlag FPS játékmenete kicsit elüt a régiekétől. (Pl, élettöltődés, fedezékrendszer, autosave, 2 fegyver, stb.)
  • Seth #4
    Hát remélem hogy inkább az első részhez lesz hasonlatos, nem az ócska 2. részhez,amit az akkori divatnak megfelelően muszáj volt "klafa" 3d engine-el legyártani, de borzalmas volt és köze nem volt az 1. rész hangulatához.
  • Yodafon #3
    "régi játékmenetet hozzuk vissza"

    Azt hiszem ezt nem lesz nehéz tekintve a nem filozófiai mélységű történetet
  • Ender Wiggin #2
    nem volna rossz, bár, ki szerette a két előző epizódot, annak nyilvánvalóan magasak az elvárásai és nem lehet majd kiszúrni a szemét egy DN Forever féle szeméttel.
  • Fresh Duke #1
    Ez valami tréfa? Mert nehezem esik elhinni.