Ötvös Tibor

A Diablo III jövője

Mike Morhaime, a Blizzard társ-alapítója és elnöke egy interjúban a Diablo III jelenéről és jövőjéről beszélt.

"A Diablo III megjelenésére nagyon készültünk, hiszen láttuk az elrendelési adatokat. Épp ezért fejlesztettük a gépparkunkat és azt gondoltuk, készen állunk. A végén azonban kiderült, hogy ez sem volt elég és ezen még javítanunk kell a jövőben." A Diablo III az első héten 6 millió példányban kelt el és erre nem volt felkészülve a Blizzard. Épp ezért folyamatos lefagyások, szerverhibák és telepítési gondok jelentkeztek a felhasználóknál.



"Már változtattunk pár dolgon az 1.0.3 patch megjelenésével és az 1.0.4-es is tartalmaz majd változtatásokat. Próbáljuk tovább egyensúlyozni az erőviszonyokat, több Legendary elemet elkészíteni és ezeket érdekesebbé, fejlettebbé tenni."

"Bár a folyamatos netes kapcsolatot igénylő másolásvédelmi rendszer nem old meg minden problémát, nem szűri ki az összes csalót, de ennél jobbat jelent pillanatban még nem találtak ki. Ez a DRM segít nekünk felvenni a harcot a csalókkal szemben."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #34
    A 2. résszel immáron 11 éve játszom. A legutolsó komplett végigjátszásom 2011 januárjában volt.
  • narumon #33
    Én még ezután tervezem a beszerzését, majd kiderül milyen, ránézésre nem tűnik annyira rossznak, bár én egyébként is végigjátszom osztán megy a polcra. Az 1 és 2-vel sem játszottam hónapokkal később. Arra ott a starcraft :)
  • TomecK #32
    Hál istennek el sikerült adnom az én D3 játékomat 9 pisztolyorrú Mátyás bankóért. Blizzard nálam is most tette be a kaput. D3-at egyszer végigjátszottam többször nem ment. AH szétcseszte az egészet. Blizzard remélem megérzitek h mekkora fost sikerült az asztalra rakni és legközelebb értelmes portékát csináltok....
  • IMYke2.0.0.0 #31
  • cateran #30
    Meh...Mike Morhaime szopoalarcban:" The Diablo III team has made an epic, entertaining, and beautiful gaming experience. That being said, we know that it isn’t perfect. Our teams are working hard to improve the game balance, build on our design, and listen to what players are saying to make it the best game it can be."
    Forditas: Kibaszott jo jatekot hoztunk ossze, de mivel sok a rinya, hat atirjuk A-tol Z-ig....

    "Regarding the real-money auction house, our primary goal for including this in the game was to provide convenience and peace of mind for those players who might otherwise turn to third-party services to buy items"

    Forditas: Nehogy mar ne nekunk tejeljetek....(ha igaz lenne, amit ir, a Bli$$ nem vonna le %-ot..)

    "More important to us is that the online requirement is critical for the long-term integrity of the game experience."
    Ez meg szimplan: Dafuq?

    "Diablo III was designed from the beginning to be an online game that can be enjoyed with friends, and the always-online requirement is the best way for us to support that design."
    Milyen kar, hogy co-op-ban csak hatranyok vannak, de nincsenek elonyok (pl. GF es MF eloszlik a csapatban..ha nekem van 200% es nekik 0 es 4-en vagyunk, akkor mindenkinek 50% lesz..yippi...)

    "We’re also working on a gameplay system that will provide players who have max-level, high-powered characters new goals to strive for as an alternative to the “item hunt.”"

    Kar, de a H&S jatekok mindig is errol es csak errol szoltak...Ez nem 1 kibebaszott mmo...Csak hat azokban az ujrajatszasi faktor "hangyanyit" nagyobb volt...
    Alapjaban veve kiallt a CEO, beboffentett par bullshitot es par mar ismert tenyt...
  • Skynet #29
    Mit árul el amit Tinman beszúrt? Azt hogy számtalan ember megvette és csalódott...
    Egy hónap alatt feleannyian ha játszanak még vele.
    Mesés.:)
  • gabeone #28
    Soha többet blizzard terméket a markomba.
  • wedge31 #27
    Mit árul el? akinek volt esze pesze, hogy a lehetö legolcsóban vette meg ez valszeg mindenkinél és minden játéknál igy van.
  • Skynet #26
    Hjah,akkor nem szóltam.. Mindenesetre mindent elárul az agyonhype-olt "Blizzard" minőségről....
  • Tinman #25
    Egyesek szerint a játéktérbe be sem kell lépni, elég az RMAH