34
  • IMYke2.0.0.0
    A 2. résszel immáron 11 éve játszom. A legutolsó komplett végigjátszásom 2011 januárjában volt.
  • narumon
    Én még ezután tervezem a beszerzését, majd kiderül milyen, ránézésre nem tűnik annyira rossznak, bár én egyébként is végigjátszom osztán megy a polcra. Az 1 és 2-vel sem játszottam hónapokkal később. Arra ott a starcraft :)
  • TomecK
    Hál istennek el sikerült adnom az én D3 játékomat 9 pisztolyorrú Mátyás bankóért. Blizzard nálam is most tette be a kaput. D3-at egyszer végigjátszottam többször nem ment. AH szétcseszte az egészet. Blizzard remélem megérzitek h mekkora fost sikerült az asztalra rakni és legközelebb értelmes portékát csináltok....
  • IMYke2.0.0.0
  • cateran
    Meh...Mike Morhaime szopoalarcban:" The Diablo III team has made an epic, entertaining, and beautiful gaming experience. That being said, we know that it isn’t perfect. Our teams are working hard to improve the game balance, build on our design, and listen to what players are saying to make it the best game it can be."
    Forditas: Kibaszott jo jatekot hoztunk ossze, de mivel sok a rinya, hat atirjuk A-tol Z-ig....

"Regarding the real-money auction house, our primary goal for including this in the game was to provide convenience and peace of mind for those players who might otherwise turn to third-party services to buy items"

Forditas: Nehogy mar ne nekunk tejeljetek....(ha igaz lenne, amit ir, a Bli$$ nem vonna le %-ot..)

"More important to us is that the online requirement is critical for the long-term integrity of the game experience."
    Ez meg szimplan: Dafuq?

"Diablo III was designed from the beginning to be an online game that can be enjoyed with friends, and the always-online requirement is the best way for us to support that design."
    Milyen kar, hogy co-op-ban csak hatranyok vannak, de nincsenek elonyok (pl. GF es MF eloszlik a csapatban..ha nekem van 200% es nekik 0 es 4-en vagyunk, akkor mindenkinek 50% lesz..yippi...)

"We’re also working on a gameplay system that will provide players who have max-level, high-powered characters new goals to strive for as an alternative to the “item hunt.”"

Kar, de a H&S jatekok mindig is errol es csak errol szoltak...Ez nem 1 kibebaszott mmo...Csak hat azokban az ujrajatszasi faktor "hangyanyit" nagyobb volt...
    Alapjaban veve kiallt a CEO, beboffentett par bullshitot es par mar ismert tenyt...
  • Skynet
    Mit árul el amit Tinman beszúrt? Azt hogy számtalan ember megvette és csalódott...
    Egy hónap alatt feleannyian ha játszanak még vele.
    Mesés.:)
  • gabeone
    Soha többet blizzard terméket a markomba.
  • wedge31
    Mit árul el? akinek volt esze pesze, hogy a lehetö legolcsóban vette meg ez valszeg mindenkinél és minden játéknál igy van.
  • Skynet
    Hjah,akkor nem szóltam.. Mindenesetre mindent elárul az agyonhype-olt "Blizzard" minőségről....
  • Tinman #25
    Egyesek szerint a játéktérbe be sem kell lépni, elég az RMAH
  • Szefmester
    Azért kíváncsi lennék egy olyan Bli$$ (köszi a megnevezést utólag is) féle statisztikát ami (valósan) mutatja hogy az accountok hány %-a tér vissza legalább heti rendszerességgel a játékba.
  • Tinman #23
    Mert valószínű előrendelted.

(Én 10.500 Ft-ért vettem a CE-ből származó verziót, természetesen nem használtan, a D3 megjelenését követő 5-6. napban.)
  • wedge31
    Én már májusban is annyiért vettem a gameshopban.
  • Tinman #21
    ... pedig valójában az elődök voltak zseniálisak.
  • Tinman #20
    Cd Galaxis (is) már 2k-val mérsékelte az árát, kintről is barátibb.
  • Tinman #19
    Ez csak egy Xfire-ös statisztika, de merítésnek jó.
  • cateran
    Ez valoban igy van...1 offline jateknal, de a d3 online only...Plusz a Bli$$ megitelese jelenleg globalisan a beka segge alatt (onkent es dalolva felkaptak a szopoalarcot es futottak vele par kort..Bashiok (CM-communitiy manager) aztan Jay Wilson is futott 1 kort (GD-Game Director, Diablo 3) illetve most Mike Morhaime (CEO)
    A "done whenever is done" mar a multe es az eddigi bizalom ami a bli$$ (akkor meg blizz:P)jatekait jellemezte eltunt...
  • Szefmester
    Hát igen... sajnos nem a folyamatos játékosbázis mutatja a játékok sikerességét, hanem az hogy mennyit adtak el belőle. Amikor meg évek múltán előhozzák ezt az eladási mutatót akkor senki sem fogja mondani hogy "dehát 1 hónappal később a 80%a már nem is játszott vele!" csak azt hogy "eladtunk az első héten x Milliót, szóval jó játékot csináltunk, és jó volt a marketing részleg is"
  • mikusmate
    Oh ok, én még a megjelenési statisztikára emlékeztem, azóta nagyjából rá se néztem a játékra :)
  • wedge31
    Nincs benne és az a 6 -7 milla is sokkal több már azóta.
  • mikusmate
    A 6 millió eladásban szerintem benne van az a több, mint 1 millió WoW előfizető, aki előfizetett az Annual Pass-ra (egy éven át fizetik a WoW-ot, és ingyen jár a Dio3).
  • IMYke2.0.0.0
    Nem láttam még. Ahogy imádtam a Diablo 1 - Diablo 1: Hellfire - Diablo 2 - Diablo 2: Lord of Destruction vonalat, úgy meglepett, hogy mennyire a fütyi rosszabbik végére akartak kényszeríteni a Diablo 3-al...
    Én is majd pofátlanul alacsony áron megveszem, egyszer. Az sem érdekel, ha Legjobb Választás-szintű dobozban adják majd.
  • IMYke2.0.0.0
    Én azért adok csak esélyt a 6 milliós eladásnak, mert rengeteg viszont eladó vásárolta fel a készleteket - amik most ott rohadnak majd a nyakukon - és emellett sokan "tápoltak fel" 1 példánynál többet is [lásd: digitális/materiális Collector's Edition-ök tömkelege megjelenést követő napokban 2-3-3,5x-es szorzóval elpasszolva...]
  • Skynet
    Elég nehéz elhinni azt a 6 milliót amikor egyszerre összesen még 200ezren sem játszottak vele.... Szerintem ugyan akkora hype adat akárcsak a COD 20 millió fölötti eladása...
  • Tinman #10
    Reális ár
  • Tinman #9
    Mert az egy dolog, hogy az előző részek hatása miatt 6-7 millió elmegy valamiből.

Ez csak azt mutatja, hogy mennyire várták a játékosok a játékot, és azt, hogy mennyire nagy bizalmat előlegeztek meg a Diablo 3-nak.

Az alant látható statisztikai "merítés" meg azt mutatja mennyire jött be az embereknek a játék...
  • Major
    Ha lemegy 2000 Ft köré az ára akkor +1.
  • blessyou
    Egyébként ez miért fontos? Nem egy előfizetős játék...
  • Tinman #6
    Legközelebb figyelj jobban... ez FRISSEBB adat!

Régebbi:

• morden
    Én sem láttam, de a blizzard teljesítményét jól mutatja.

Viszont mi a bánat az a "elrendelési adatokat. " szokásos SG minőség hogy még a word helyesírási ellenőrzőt sem eresztik rá ?
  • jarlaxxe
    Azt ne mond, hogy még nem látad, mindenhova belinkeli...
  • Frosty01
    nem csoda, engem ink. az lep + h még működnek a szerók :)
  • IMYke2.0.0.0
    Ez tényleg durva...
  • Tinman #1
    "A Diablo III az első héten 6 millió példányban kelt el"

Arról beszéljünk hányan játsszák MOST.

Statisztikai mintavételnek tökéletes: