Ötvös Tibor

Jön PC-re a Final Fantasy VII


Sokan állítják, hogy a Final Fantasy sorozat legjobban sikerült epizódja a hetedik rész volt (nekem a nyolcadik az eddigi etalon).

Ezen természetesen el lehet vitatkozni, de az tény, hogy a széria mára csak árnyéka korábbi önmagának és épp ezért örömteli, ha a Square Enix az újabb részek erőltetése helyett inkább visszanyúl a korábbi epizódokhoz. Mindenesetre remaket még nem jelentettek be, de az biztos, hogy immáron a PC-sek is kiélvezhetik a Final Fantasy VII nyújtotta örömöket.


A Square Enix ugyanis ma jelentette be, hogy az 1997-ben megjelent alkotás hamarosan a számítógépekre is ellátogat. Meg is jelentették a szükséges konfigurációt, mely a játék futtatásához kell majd.

Microsoft Windows XP/Vista/7 (32/64-bit)
2GHz Processzor
1GB RAM
DirectX 9-kompatibilis grafikus kártya

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Frosty01 #14
    úgy legyen. egyébként bármennyire is fos cikk, meghozta a kedvem a régi VII-hez újra ^^

    annyira atom jó játék lehetne a mai konfigokkal, nem értem miért nem lehet megcsinálni őket pc-re is. valami kegyetlen mód le tud kötni :/

    >> de ahogy elnézem a squaresokat, szerintem nem lehetnek túl jó kódereik, a last remnanttal is játszottam és az valami iszonyat fos lett. :/
  • Szefmester #13
    EZ nem még egy bőr ugyanarról, hanem inkább egy már bolti forgalomban nem fellelhető sikerjáték újrakiadása, és nagyon valószínűnek tartom hogy az FF7 remake elkészülte is ennek az eladűásaiból fog finanszírozódni, hiszen régebben még évtizedekig tartó fejlesztésekről, majd hatalmas költségekről, nemrég pedig a FF7 túlszárnyalhatatlanságáról volt szó (csak), szóval bízom benne hogy megveszik annyian, -és nem csak a rajongók- hogy előkerüljön az a modern grafikás FF7 remake. :D Ennél már az is remek dolog hogy nem szoftver renderrel kell játszani 640*480 max beállításon. :)

    Akkor poén lenne ha valamelyik régi square softos megtalálta volna a régi modelleket, háttereket, és újradigizték volna magas felbontásba... még a textúrákat sem kellene növelni (hisz az rengeteg meló lenne) csak az ismétlődőeket sűrűbbre venni (pl fű) meg bedobni a felbontásnövelés mellé az élsimítást is. :D Meg remélhetőleg nem csak a háttereket és a modelleket találták meg, hanem a videók nyersét, és azt is újra vették... azt a grafikát egy mai gép moziszintű felbontásban és élsimítással is majdnem real time nyomná. :D
  • Fresh Duke #12
    #2
  • IMYke2.0.0.0 #11
    Mivel erősen valószínű, hogy letölthető formátumban lesz terjesztve, nem kell majd rohanni érte a boltba...
  • Svlad Cjelli #10
    Elmehetnek ezek a francba. Meg egy bor ugyanarrol... kivancsi leszek mi lesz az ara.

    Hogy nem szegyelik el magukat...
  • musha #9
    nem elhanyagolható információk :)
  • Zombee #8
    Final Fantasy VII has been confirmed for PC re-release today, with the new version packing fresh online features including achievements, a “Character Booster” and cloud saving.

    A szerző ezt csúnyán benézte.
  • musha #7
    végülis csak 15 éve jelent meg a játék (pécén talán volt egy év csúszás), majdnem aktuális
  • Tinman #6
    P1-200 MHz MMX-en toltam le PC-n... emlékszem volt vagy kemény 16 MB a masinában, aztán egy városba érve füstölt egy kémény, ott az addigi 25 FPS körüli értékről 2-re esett le. Végül kölcsön rammal toltam végig... legjobb FF rész ever.

    Azért jó, hogy jön PC-re
  • semmikozod #5
    Úgytom a 7 volt a legtöbbet eladott. Én is szeretem és meg is van, de ami engem illet az ötödik rész volt a legjobb. Ami a rajongókat illeti ők meg a hatodikat szeretik legjobban, sőt talán az a legjobb S. Nintendo játék is. Miért nem inkább ezekből csinálnak egy HD reamake-et?