Ötvös Tibor

Így fest a Final Fantasy 7 Remake nyitánya

Felkerült a netre a Final Fantasy 7 Remake nyitánya.

Április 10-én jelenik meg a Final Fantasy 7 Remake, melyhez nem csupán a játékban látható elemeket, de az átvezető jeleneteket is teljesen újraalkották. Ma meg is jelent az első videó, mely már az új grafikus motorral készült és mit mondjunk, gyönyörű. A sorozat legjobb része egyébként a hetedik, így feltehetően nagyon sok rajongó várja már a premiert és hogy ismét beszippantsa ez a világ.

A játékban Cloud Strife, volt Soldier életét kísérhetjük végig onnantól, hogy csatlakozik az AVALANCHE nevet viselő csoporthoz, akiknek feltett célja a világ energiamágnás Shinra cégnek az elpusztítása. A gigavállalat a bolygóban található mágikus Mako energiát felhasználva teremt ismét energiát, amit továbbértékesít a lakosok számára - de titokban fegyverekhez és kísérletekhez használják fel. A játék előrehaladtával rengeteg negatív és pozitív társra lelhetünk, hogy szembenézzünk a játék végzetes főgonoszával, Sephiroth-al.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Celeborn #4
  Nem volt rossz az X, bár nekem a VIII volt a legjobb. Valószínű azért, mert az volt az első JRPG amivel találkoztam és nagyon új és nagyon jó élmény volt. A 8-at majdnem 3x toltam végig. Harmadjára nem is olyan rég a felújított verziót. Az X-et kétszer is majdnem a legvégéig toltam, a 12-vel már nem emlékszem meddig jutottam, a 13-at szintén a vége előtt hagytam abba. Nem tudom, valahogy a legvége előtt mindig kidőlök. A 15-öt viszont megint csak végigvittem. A 7-hez viszont nem volt szerencsém, úgyhogy kíváncsian várom az újított verziót.
 • A1274815 #3
  NEXUS6-nak:

  Jó is az X. Sokan fikázzák az önjelölt internetes kritikusoknak (megmondóknak) köszönhetően. Bár nem fejeztem be, mert Sin-re szállás előtt kellett volna még némi grinding, amihez nem volt kedvem. Eddit az FF-ek közül a XIII-2-t fejeztem csak be, általában mindig valahol az utolsó "csatáknál" sikerül megrekednem.

  A Zeldákkal más a helyezet azokat eddig a TP kivételével végig toltam. (TP-nek meguntam az elejét.)

  Azért én várom ezt a FFVII-t is az új DOOM-mal és Zeldával együtt.
 • barret #2
  Kb az volt a legunalmasabb rész. Csőpályák a köbön.
 • NEXUS6 #1
  Azért a Square még mindig zseniális videókat tud összehozni. Egész megjött a kedvem hozzá, bár én csak a X-et nyomtam végig a sorozatból.