Ötvös Tibor

PC-re is jön a Final Fantasy XV

Jövő év elején érkezik PC-re is a Final Fantasy XV.

Tavaly novemberben jelent meg a Final Fantasy XV konzolokra és a Square Enix jövő év elején végre elhozza PC-re is az akció-RPG-t. A Final Fantasy XV Windows Edition nevet kapott program az Nvidia GameWorks támogatásával készül és ennek megfelelően egészen elképesztő világot kínál majd a játék, legalábbis vizuális szempontból. Játékmenet terén a megszokott megoldásokat kapjuk.

A Final Fantasy XV Eos kitalált világában játszódik. A világ összes országa, Lucis királyságának kivételével, a Niflheim Birodalom alatt áll. Noctis Lucis Caelum, Lucis trónörököse küldetésre indul hogy visszaszerezze hazáját és a mágikus Kristályt, miután azt Niflheim ellopta a két nemzet közti béketárgyalás előestéjén. Azonban hamar rájön, hogy a Kristály az Eost fenyegető hatalmas veszély központjában áll és az ő feladata megakadályozni az apokalipszist. A játék témájában kapcsolódik a Fabula Nova Crystallis Final Fantasy-hoz, ami a Final Fantasy XIII és a Final Fantasy Type-0 alszériája.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #1
    Nem semmi, a ni no kuni2 mellé ez is jövöre erös lesz a PC jrpg felhozatal

    ha pár évvel ezelött valaki azt mondja hogy erös jrpg felhozatal lesz pcn, én kiröhögöm föleg az elözö évtizedben amikor szinte abszolut nulla volt a pcre megjelent jrpgk száma lol vagy stílusosabban: wwwww

    (hát még ha jönne a dragon quest 11 és a persona 5 is, ki se lehetne robbantani engem a gép elöl)