Ötvös Tibor

Szeptember 3-án jön a Final Fantasy VIII Remastered

Megkapta megjelenési dátumát a Final Fantasy VIII Remastered.

Hosszas várakozás után a Square Enix végre elárulta, mikor jelenik meg a Final Fantasy VIII Remastered változata. A hivatalos leleplezés alapján szeptember 3-tól lesz elérhető a program, melynek az eredetije nem rendelkezik akkora rajongótáborral, mint a hetedik fejezet, de így is szép sikerre tarthat számot.

A sztori szerint a a világban jelenleg is érvényes békét veszélyezteti Edea, a gonosz varászlónő. Squall, a Balamb Garden Military Academy kiválósága csapat élén úgy dönt, hogy megakadályozza Edea világrengető tervét. A játék egyébként idén ünnepli a 20. születésnapját, így még aktuális is a premier.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tinman #2
    Iszonyat, hogy ezért pénzt mernek kérni. A hozzáadott content szinte jelképes, bár erről a szerző érthetetlen módon egy büdös szót nem ír. (3x sebesség, harcrendszer fejlesztések (Max HP ATB kijelző, a spec. mozdulatok mindig elérhetők), nincs random encounter!

    Magasabb felbontás, meg még a Win10 kompatibilitás amit fel tud mutatni. Az utolsó textúráig u.a. a játék! Ezt jobb helyeken modnak hívják, aztán a Square elkér érte 6.000 Ft-ot. Vicc.
  • barret #1
    Mindegy mekkora a rajongó tábora,akkor is hatalmas játék! Első FF,amivel játszottam!