Ötvös Tibor

Max lenyomta a Diablot

Szinte mindenki úgy vélte, hogy ez a hónap a Diablo harmadik részéről szól majd - és a legtöbb hír a Blizzard alkotásával kapcsolatban jelent meg... mondjuk ezek nem voltak túl pozitívak.

Ma azonban napvilágot látott az Egyesült Királyság eladási listája, melyen - meglepetésre - a Max Payne 3 áll az első helyen. Tegyük hozzá, hogy eme felsorolásnál a digitális eladások nem számítanak, melyeket hozzáadva valószínű a Blizzard RPG-je győzött volna. Ugyanakkor azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy a Max Payne 3 három nappal később jelent meg, mint a Diablo III.

A Max Payne franchise sorozat történetében a harmadik rész az első, mely bemutatkozásakor vezeti az eladási listát. Ráadásul a 2003-as második részhez képest tízszer többet adtak el a harmadik epizódból a megjelenésének hetében, ami szintén szép eredmény. A most még csak konzolokon elérhető alkotás 58 százalékát X360-on értékesítették, a maradék 42% a PS3-as változaté.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Besz #19
    Hackertámadások, mi? Inkább ezt mondják, minthogy beismerjék: full bugos a netes rendszerük.

    De az is lehet, hogy nem fogy eléggé az új Diablo mintás authenticator vackuk.
  • Skynet #18
    SC-t nem tartom primitívnek,az SC 1 a mai napig egyik kedvenc játékom.
    Diablo-t viszont nem tartom többre az ilyen konzolos folyamatosan ABXY nyomkodós hentelős szaroknál. SZÁMOMRA primitív,de még primitívebbnek tartok egyes konzol hater idiótákat akik egy ilyen címet istenítenek miközben az összes,ennél mérföldekkel tartalmasabb és összetettebb (függetlenül a játék stílusától) konzol játékokat lefikázzák.:)
  • Seth #17
    Nem értem mi köze van ennek a fanboysághoz
  • messen #16
    Egy közeli jó barátom egy játék béta tesztje alatt annyira komolyan vette a bugvadászatot, hogy toronymagasan vezette a bétafórumon a hozzászólások számát _értelmes_ kommentekkel. Ma már annál a fejlesztő csapatnál hivatásos (értsd: fizetett) tesztelő.
    Két játék béta tesztjében én is részt veszek, és írtam pár visszajelzést. Részleteseket, nem csak olyat, hogy "nem megy a trading", vagy "glitch a 3. pálya 4. szobájában". Részleteseket, néha még memória képet is csatolva, vagy debug monitor logját mellékelve. Az egyik csapat küldött is cserébe néhány apróságot.
    Az "ingyen leteszteli a bétát" dumát hagyjuk. Amit ilyenkor a játékosok 99.7%-a tesz, csak terhelés, és max. általános visszajelzés, aminek a döntő többsége használhatatlan a fejlesztők számára. Max priorizálásra jó, hogy melyik hiba zavarja a több embert, és melyiket kell ezért hamarabb javítani.
  • morden #15
    Vannak fura emberek, akik ingyen dolgoznak, pl ingyen letesztelik a bétát amiért (máshol programozókat fizetnek), ingyen marketingeli a terméket (amiért máshol fizetnek).
  • hurkaur #14
    +1
  • Stranger666 #13
    Nem vagyok fanboy, de az értelmetlen szidását egyes játékoknak nem értem.
  • Seth #12
    Nincs gond a Blizzard játékaival, annál inkább a Blizzard fanboy-okkal, mint amilyen látszólag Te is vagy
  • morden #11
    Szegény Blizz nem áll a helyzet magaslatán, a diablo 3 kapcsolatban csupa negatív hír pl hackertamadas_a_diablo_iii_ellen
  • Stranger666 #10
    Nemtom kérdezd meg őket.
    am szted a scnek is primitív a játékmenete? csak kiváncsi vagyok h fejlesztő bajod van-e vagy játék?