19
-
#19 Hackertámadások, mi? Inkább ezt mondják, minthogy beismerjék: full bugos a netes rendszerük.
De az is lehet, hogy nem fogy eléggé az új Diablo mintás authenticator vackuk. -
#18 SC-t nem tartom primitívnek,az SC 1 a mai napig egyik kedvenc játékom.
Diablo-t viszont nem tartom többre az ilyen konzolos folyamatosan ABXY nyomkodós hentelős szaroknál. SZÁMOMRA primitív,de még primitívebbnek tartok egyes konzol hater idiótákat akik egy ilyen címet istenítenek miközben az összes,ennél mérföldekkel tartalmasabb és összetettebb (függetlenül a játék stílusától) konzol játékokat lefikázzák.:) -
#17 Nem értem mi köze van ennek a fanboysághoz -
messen #16 Egy közeli jó barátom egy játék béta tesztje alatt annyira komolyan vette a bugvadászatot, hogy toronymagasan vezette a bétafórumon a hozzászólások számát _értelmes_ kommentekkel. Ma már annál a fejlesztő csapatnál hivatásos (értsd: fizetett) tesztelő.
Két játék béta tesztjében én is részt veszek, és írtam pár visszajelzést. Részleteseket, nem csak olyat, hogy "nem megy a trading", vagy "glitch a 3. pálya 4. szobájában". Részleteseket, néha még memória képet is csatolva, vagy debug monitor logját mellékelve. Az egyik csapat küldött is cserébe néhány apróságot.
Az "ingyen leteszteli a bétát" dumát hagyjuk. Amit ilyenkor a játékosok 99.7%-a tesz, csak terhelés, és max. általános visszajelzés, aminek a döntő többsége használhatatlan a fejlesztők számára. Max priorizálásra jó, hogy melyik hiba zavarja a több embert, és melyiket kell ezért hamarabb javítani. -
morden #15 Vannak fura emberek, akik ingyen dolgoznak, pl ingyen letesztelik a bétát amiért (máshol programozókat fizetnek), ingyen marketingeli a terméket (amiért máshol fizetnek). -
hurkaur #14 +1 -
Stranger666 #13 Nem vagyok fanboy, de az értelmetlen szidását egyes játékoknak nem értem. -
#12 Nincs gond a Blizzard játékaival, annál inkább a Blizzard fanboy-okkal, mint amilyen látszólag Te is vagy -
morden #11 Szegény Blizz nem áll a helyzet magaslatán, a diablo 3 kapcsolatban csupa negatív hír pl hackertamadas_a_diablo_iii_ellen -
Stranger666 #10 Nemtom kérdezd meg őket.
am szted a scnek is primitív a játékmenete? csak kiváncsi vagyok h fejlesztő bajod van-e vagy játék? -
#9 Öngól? Az első kettő is primitív volt..:)
Grafikahuszár? Nem vagyok csak nem értem mit kéne ezen amortizálni hogy konzolra jöhessen,mert semmi egetrengető nincs benne,és a játékmenet sem az a húdebonyolult,sőt semmivel sem jobb egy faék konzol X Y A B nyomkodó konzolcímnél..:) -
Stranger666 #8 A játékmenet maradt a 2é szal öngól.
Grafikahuszárnak lenni meg hát..... ajajjaajj -
#7 Az alapból primitív játékmenet romlása, vagy a totál átlagos grafika esetleges romlása? :-P -
hurkaur #6 Fikahir round1212. Hirerteke ujfent vetekszik a bors magazin fohireivel, de sebaj. -
#5 De a minöség romlás... -
hungi #4 Nem tartotta vissza a Blizzardot semmi sem attól hogy kiadja konzolokra is a diablo 3-at... -
#3 Az egyszem pc platformot két konzol platformal vetik össze, gratula... / mellesleg igy is lenyomta öket egyedül ha a digitális eladásokat is beleszámoljuk / -
Bhalage #2 kinem szarja le melyikbol adtak el tobbet, alapvetoen mind2 jo jatek ^^ -
Stranger666 #1 Ezt ki nem várta el egy multiplatform címtől?