Ötvös Tibor

A titkos Diablo III pálya

Érdekes ötlettel és meglepetéssel szolgáltak a Blizzard fejlesztői a Diablo III rajongóinak.

Aki esetleg túl sötétnek és komornak tartja a Diablo III világát, annak jó hír, hogy akad egy szint a programban, amiben zöldellő mezőkön, mosolygó felhők és szivárványok között kell éneklő virágokat, lila egyszarvúakat és aranyos plüssmacikat gyilkolnunk.


A tegnap megjelent trailerben ugyanis megtekinthetjük a játékban titkos szintként szereplő Whimshyshire "birodalmát", mely teljesen eltér az addig megszokott helyszínektől. Kérdés természetesen, hogy a rajongóknak mennyire tetszik majd az ötlet. Eddig elég felemás visszajelzések érkeztek a szinttel kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Higinos #17
    pony level omg!
    haldoklik a diablo!
    net kell hozza? de szar!
    kocsogbliz!
    :)
  • hurkaur #16
    Na de kerem, hol vannak a "pony level omg haldoklik a diablo es net kell hozza de szar kocsogbliz" kommentek?
    Szornyu vilagot elunk, ha mar a hipsterekben sem hihet az ember. : (
  • Szefmester #15
    Ritkán nézek, és ritkán olvasok ilyen 2parasztból pár nap alatt legyőzhetetlen híró" történetű könyveket. Ahol már világmegváltás meg ilyesmi van, ott már a főhős sem az első regényénél tart, a sok sok rész alatt nem egyszer csak éppenhogy megúszta a halált. Szóval az epikus történettel rendelkezőket ahol a hős amnéziás vagy falusi suttyó-de-mégis-ő-a-kiválasztott kezdetőeket el sem kezdem, se film, se könyv, se játék.
  • Sippie #14
    Pónikat szívesen gyilkolnék... :D
  • Pretorian #13
    Ehhez meg kell a megfelelő mindset, bár az a legtöbb fantasy/sci-fi/fantasztikus témájú játékhoz kell. Akinek ez nincs meg, annak nem érdemes semmi ilyesmivel próbálkozni. De akkor ne olvass hasonló témájú könyvet, ne nézz hasonló témájú filmet sem.
  • Szefmester #12
    oké.. másképp fejezem ki magam. Nem tudok mit kezdeni egy olyan lénnyel akinek a közvetlen közelében 5-10 testőr meghódíthatná a világ, és helyette inkább a leghitványabb szutykokat küldi támadni, és persze mindet ellátja megfelelő mennyiségű zsebbpénzzel, és felszereléssel amit néha hordani sem tudnak (lásd bogárraj és az epic full plate armour), mindezt csak azért hogy a főszereplő jöttment parasztfiú (oké ez inkább dungeon siege mint diablo) mindíg kihívást leljen de folyamatosan erősödhessen hogy a végén legyőzze a főgonoszt.. ugyanmár.. ehhez képest ez az én kicsi pónim téma még értelmes is
  • IMYke2.0.0.0 #11
    Tehenes pálya 12 éves... még szép, hogy "jobb".
    Bár, a Cow Level-nek 100x több köze van a Diablo-hoz - aki ismeri az első Diablo-t, az tudja miért -, mint ennek.
  • Pretorian #10
    Haha ezen beszartam...amúgy tényleg egy fricskáról van szó. Persze jó lenne egy ENBSeries-támogatás Diablo 3-hoz is, de ezt azok kapják akik anno habzó szájjal írták alá többször is a petíciót hogy nem elég "dárk" a játék...
  • Zombee #9
    Hogy lehet ezt elővarázsolni? :)
  • Archenemy #8
    tehenes pályánál jobb