A titkos Diablo III pálya

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pony level omg!
haldoklik a diablo!
net kell hozza? de szar!
kocsogbliz!
😊
Na de kerem, hol vannak a "pony level omg haldoklik a diablo es net kell hozza de szar kocsogbliz" kommentek?
Szornyu vilagot elunk, ha mar a hipsterekben sem hihet az ember. : (

killall imagent

Ritkán nézek, és ritkán olvasok ilyen 2parasztból pár nap alatt legyõzhetetlen híró" történetû könyveket. Ahol már világmegváltás meg ilyesmi van, ott már a fõhõs sem az elsõ regényénél tart, a sok sok rész alatt nem egyszer csak éppenhogy megúszta a halált. Szóval az epikus történettel rendelkezõket ahol a hõs amnéziás vagy falusi suttyó-de-mégis-õ-a-kiválasztott kezdetõeket el sem kezdem, se film, se könyv, se játék.
Sippie
Pónikat szívesen gyilkolnék... 😄
Pretorian
Ehhez meg kell a megfelelõ mindset, bár az a legtöbb fantasy/sci-fi/fantasztikus témájú játékhoz kell. Akinek ez nincs meg, annak nem érdemes semmi ilyesmivel próbálkozni. De akkor ne olvass hasonló témájú könyvet, ne nézz hasonló témájú filmet sem.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

oké.. másképp fejezem ki magam. Nem tudok mit kezdeni egy olyan lénnyel akinek a közvetlen közelében 5-10 testõr meghódíthatná a világ, és helyette inkább a leghitványabb szutykokat küldi támadni, és persze mindet ellátja megfelelõ mennyiségû zsebbpénzzel, és felszereléssel amit néha hordani sem tudnak (lásd bogárraj és az epic full plate armour), mindezt csak azért hogy a fõszereplõ jöttment parasztfiú (oké ez inkább dungeon siege mint diablo) mindíg kihívást leljen de folyamatosan erõsödhessen hogy a végén legyõzze a fõgonoszt.. ugyanmár.. ehhez képest ez az én kicsi pónim téma még értelmes is
IMYke2.0.0.0
Tehenes pálya 12 éves... még szép, hogy "jobb".
Bár, a Cow Level-nek 100x több köze van a Diablo-hoz - aki ismeri az elsõ Diablo-t, az tudja miért -, mint ennek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pretorian
Haha ezen beszartam...amúgy tényleg egy fricskáról van szó. Persze jó lenne egy ENBSeries-támogatás Diablo 3-hoz is, de ezt azok kapják akik anno habzó szájjal írták alá többször is a petíciót hogy nem elég "dárk" a játék...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Zombee
Hogy lehet ezt elõvarázsolni? 😊

tehenes pályánál jobb
IMYke2.0.0.0
Diablo-rajongóként írom: inkább kicsit lelombozó ez a pálya...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én amikor láttam streamen, nagyon röhögtem😄
Skynet
A gépigénye komolyan vehetõ....😊
Mivel JÁTÉK, nem is kell komolyan venni, szóval nem gáz.

Those who wish to follow me I welcome with my hands

Öhm.. gáz ha ez a helyszín a viccfaktora miatt jobban tetszik mint az alap? Valahogy az egész Diablo-t nem tudom komolyan venni. XD
Palinko
ez azért van mert mondták, hogy túl darkos.
Szerintem nyilvánvalóan fricska a készítõk részérõl azok felé, akik túl csiricsárénak tartották a harmadik epizódot az elõzõ kettõhöz képest. Ezzel megmutatták, hogy nézne ki, ha tényleg olyan lenne, amilyennek a nyafogók beállítják 😊