Ötvös Tibor

Batman: Arkham City - Harley Quinn's Revenge

A Rocksteady a Batman: Arkham-sorozattal megmutatta, hogy milyen is egy remek, de a képregények világához tökéletesen hű adaptáció. A hamarosan megjelenő, az Arkham City részhez utolsóként elkészített DLC pedig újabb izgalmas kalandokat tár elénk.

A Harley Quinn's Revenge pár héttel az Arkham Cityben történt események után játszódik. Bruce Wayne mentálisan soha nem volt még ilyen instabil. Lelkivilágát és elméjét nagyon megviselte az, ami Talia al Ghullal és Jokerrel történt. Erről azonban nem hajlandó senkinek beszélni. Mikor megtudja, hogy Harley Quinn ismét akcióba lépett és tovább szeretné vinni Joker őrültségeit elindul, hogy kiderítse, pontosan mi is történik.



Pár nappal később, mikor Batman még mindig nem tért vissza, legközelebbi barátja és hű társa, Robin is felkerekedik, hogy kiderítse, mi történt mentorával. A kalandok során ide-oda ugrálunk majd az időben és hol Batmant, hol Robint irányítjuk. Előbbivel a pár nappal korábbi nyomozást tudjuk majd le, utóbbival pedig Denevérembert kutatjuk.

A játékmenet természetesen maradt a régi és Robin teljesen eltérő harcmodorral bír, mint Denevérember. Így számos új mozgást láthatunk. És az sem mellékes, hogy a DLC segítségével újra bejárhatjuk Arkham City szinte minden szegletét, de ezúttal más szemszögből látjuk majd az ismerős helyeket.

A Harley Quinn's Revenge nagyon jónak tűnik és nem kérdés, hogy minden Batman-fan "polcán" ott a helye. A PC-sek a saját változatukat szeptember 7-én szólíthatják magukhoz.

Mennyire várjuk:

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Jó, hogy az ősszel kiadandó verzióban már minden DLC benne lesz. Nem votl bölcs dolog megvenni idáig...