Ötvös Tibor

Csalódott Diablo III rajongók

Csalódottságuknak adtak hangot a Diablo III rajongók a játék megjelenése után történt szervergondok miatt.

Ez legjobban a Metacritic Felhasználói értékelések részénél látható, melyen a dühös játékosok levezették feszültségüket. A tegnap estig megjelent 1965 hozzászólásból 914 abszolút negatív, melynek köszönhetően jelen pillanatban 3.6 pontos átlagon áll a Blizzard frissen megjelent alkotása.

"Ősi Diablo rajongóként azt kell mondanom, hogy nagyon csalódott vagyok" - áll az egyik bejegyzésben. "A rengeteg login gond és a karaktergenerálás körüli problémák után azt kell mondanom, hogy a grafikai egyszerűen csapnivaló. Ennyi év fejlesztés után azért ennél jobbat vártam volna."

És még lehetne számos ilyen hozzászólást említeni. A Blizzard reagált a történésekre és bocsánatot kért a felmerült hibák miatt. Ugyanakkor bejelentették, hogy ma délután újabb 2 órára leállnak a szerverek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • cateran #47
    Hehh Bnet is down for maintenance..Hat irtam, hogy kerem vissza a penzemet, kivancsi vagyok mit valaszolnak...Mert az kritikan aluli, hogy 2012-ben a megvasarolt jatekkal nem jatszhatok, akkor es ahogy akarok...SINGLEBEN...Multi mas teszta...
  • cateran #46
    1 kibaszott nagy vicc az egesz...eltelt 1 het es meg mindig login gondok vannak..."servers are busy", meg ha megis beenged "you are unable to join the game at this time" "request timed out"..gondoltam b..aszakszik a netem...de nem, minden poccre megy (a kommenteles is ide:P)
  • Merces #45
    ...no jó legyen egy szabály >>> Mostantol csak az hozhatja fel a warez témát aki soha nem töltött le semmit amiért nem fizetett.
  • Palinko #44
    witcher eladási rekordot csinált, és az 1,5 millió eladást nem mondanám rossznak 1 évben, akár hogy is nézed.
    emígy meg konzolhoz MINDIG előbb jön a warez játék mint pcre....
  • Skynet #43
    Pont azért produkál Pc-n átlagon felüli eladásokat, mert a warezosok közül akit érdekelne képnytelen megvenni. Lásd SC2.
    Pc-n az egyetlen amivel komoly eladást lehet csinálni nem a minőségtől számít,hanem a warezmentességtől.
    SC2-nél az emberek színe java a multira várt... Volt warez multi? Nem. Volt Pc-hez mérten szép eladás.... Itt a SP/MP egyaránt csábító. Megoldott bármelyikkel a warez? Nem. Lesznek is pc-hez mérten szép eladások.
    Más címeknél ahol a warez akár 0day megoldott lehet mondani hogy szépek az eladások PC-n? Az ilyen fél év-1év alatt 1 milla és hasonló eladásokat mindennek lehet nevezni csak nem szépnek.
  • Stranger666 #42
    te egy nagyon ostoba emberi lény vagy baszdmeg.
  • bah #41
    Nekem pl nem ér meg 13000-t, hogy csak egyszer végigvigyem. Halottam vki 2 nap alatt végigtolta normálon. Nekem lehet 2-3 hétig kitartana, esetleg újrajátszanám egyszer egy nehezebb szinten 2 év múlva, de még így sem. A diablo 2-vel is ugyanígy voltam. Valaki tud vele 4 évig játszani, ugyanazokat a küldetéseket újra meg újra végigvinni, hogy hátha talál valami jobb cuccot, de sajna ez nekem unalmas. PvP-nek meg nem tudom mennyi értelme van hisz közel sem csak az ügyességen múlik ki nyer, hanem azon milyen karaktert volt képes feltápolni és milyen cuccokat talált.
  • Cef #40
    Van warez, de nem akkora mint itt. Ott se hülyék, ha ingyen is meg lehet kapni minek adjanak rá pénzt, de nagyobb a vásárlási hajlandóság mint itt.
  • Cef #39
    Itt egyedül csak te kárörömködsz, de még most se értem, hogy mire fel.
  • FoodLFG #38
    A warezolók nagy része így sem fogja megvenni. Mert egyszerűen leszarják, ha nem tudják lerántani az internetről. És nem azért mert nincs pénzük, hanem azért mert nekik 1000 forintot nem ér ez a cucc.

    Az rendben van, hogy ti (pl Stranger666 félék) el vagytok ájulva a Diablótól és itt veritek a melleteket a semmire, de mások ettől még nem fognak otthon a földön vergődni, mert nem tudnak vele játszani. lol
    Ezért is röhejes, amikor itt kárörömködöttök, hogy most beszoptátok warezesek. Hol éltek ti, emberek ? xD