47
  • cateran
    #47
    Hehh Bnet is down for maintenance..Hat irtam, hogy kerem vissza a penzemet, kivancsi vagyok mit valaszolnak...Mert az kritikan aluli, hogy 2012-ben a megvasarolt jatekkal nem jatszhatok, akkor es ahogy akarok...SINGLEBEN...Multi mas teszta...
  • cateran
    #46
    1 kibaszott nagy vicc az egesz...eltelt 1 het es meg mindig login gondok vannak..."servers are busy", meg ha megis beenged "you are unable to join the game at this time" "request timed out"..gondoltam b..aszakszik a netem...de nem, minden poccre megy (a kommenteles is ide:P)
  • Merces
    #45
    ...no jó legyen egy szabály >>> Mostantol csak az hozhatja fel a warez témát aki soha nem töltött le semmit amiért nem fizetett.
  • Palinko
    #44
    witcher eladási rekordot csinált, és az 1,5 millió eladást nem mondanám rossznak 1 évben, akár hogy is nézed.
    emígy meg konzolhoz MINDIG előbb jön a warez játék mint pcre....
  • Skynet
    #43
    Pont azért produkál Pc-n átlagon felüli eladásokat, mert a warezosok közül akit érdekelne képnytelen megvenni. Lásd SC2.
    Pc-n az egyetlen amivel komoly eladást lehet csinálni nem a minőségtől számít,hanem a warezmentességtől.
    SC2-nél az emberek színe java a multira várt... Volt warez multi? Nem. Volt Pc-hez mérten szép eladás.... Itt a SP/MP egyaránt csábító. Megoldott bármelyikkel a warez? Nem. Lesznek is pc-hez mérten szép eladások.
    Más címeknél ahol a warez akár 0day megoldott lehet mondani hogy szépek az eladások PC-n? Az ilyen fél év-1év alatt 1 milla és hasonló eladásokat mindennek lehet nevezni csak nem szépnek.
  • Stranger666
    #42
    te egy nagyon ostoba emberi lény vagy baszdmeg.
  • bah
    #41
    Nekem pl nem ér meg 13000-t, hogy csak egyszer végigvigyem. Halottam vki 2 nap alatt végigtolta normálon. Nekem lehet 2-3 hétig kitartana, esetleg újrajátszanám egyszer egy nehezebb szinten 2 év múlva, de még így sem. A diablo 2-vel is ugyanígy voltam. Valaki tud vele 4 évig játszani, ugyanazokat a küldetéseket újra meg újra végigvinni, hogy hátha talál valami jobb cuccot, de sajna ez nekem unalmas. PvP-nek meg nem tudom mennyi értelme van hisz közel sem csak az ügyességen múlik ki nyer, hanem azon milyen karaktert volt képes feltápolni és milyen cuccokat talált.
  • Cef
    #40
    Van warez, de nem akkora mint itt. Ott se hülyék, ha ingyen is meg lehet kapni minek adjanak rá pénzt, de nagyobb a vásárlási hajlandóság mint itt.
  • Cef
    #39
    Itt egyedül csak te kárörömködsz, de még most se értem, hogy mire fel.
  • FoodLFG
    #38
    A warezolók nagy része így sem fogja megvenni. Mert egyszerűen leszarják, ha nem tudják lerántani az internetről. És nem azért mert nincs pénzük, hanem azért mert nekik 1000 forintot nem ér ez a cucc.

    Az rendben van, hogy ti (pl Stranger666 félék) el vagytok ájulva a Diablótól és itt veritek a melleteket a semmire, de mások ettől még nem fognak otthon a földön vergődni, mert nem tudnak vele játszani. lol
    Ezért is röhejes, amikor itt kárörömködöttök, hogy most beszoptátok warezesek. Hol éltek ti, emberek ? xD
  • tomcsa4
    #37
    Az a baj, hogy magyar szemmel nézed a külföldi fizetéseket. Dehogy fér bele havi pár játékvásárlás. Ha így lenne, akkro ott egyáltalán nem lenen warez. De van. Oké keletre nagyobb a warez piac, de nyugaton is dögivel töltögetnek.
  • Skynet
    #36
    Dehogy vennék.....
    Ott tartana ahol a Witcher 2 és a többi könnyedén warezolható cucc.... Fél év alatt talán 1 milla...
    SC2-t is csak a multi warez elleni védelme adta el pc-n....
  • Cef
    #35
    Persze hogy vennék. Tőlünk nyugatabbra ennyi pénz nem számít komoly kiadásnak, ott simán belefér pár játékvásárlás a havi keretbe. Itthon már más a helyzet, de kétlem, hogy csak Diablo fanok vennék meg. Vannak itthon is akik lewarezolnak egy játékot és ha tetszik nekik megveszik. De az is igaz, hogy a védelem miatt sokkal többen megveszik, mintha védelem nélkül lenne.
  • Major
    #34
    Megvenné bárki is eredetiben - a fanokat leszámítva - ha semmilyen védelem nélkül adnák ki és kilóra fent lenne az összes letöltő oldalon?
  • TommyGun
    #33
    Nekem az nem tetszik hogy én speciel leszarom a multit mégis rámvan eröltetve h megveszem a net kapcsolat része, tehát nem akarok se mással játszani se AHzni csak beülni 2 sörrel a szobába és élvezni a történetet és warez védelmük miatt nem tudom...az SC2-őt is lehetett törni mégis bitang sokat adtak el szal az nem érv hogy ez azért követelmény mert warez, a jót megveszik a szart meg ha ingyé van se töltik le, akinek nincs rá léje úgyse veszi meg én meg copok mert laggzik és nem tudok belogolni és megdeglek mert szakad a net vagy xaraxik a server, ez nem fair...és emellé még drágább is mint eg átlag játék...a Skyrim nem kicsit jobban megéri a pénzét szerintem.
  • Palinko
    #32
    jah ott a Drakensang online ami jó kis cucc lett és még a fejlődési rendszere is bonyolultabb :D
  • Pretorian
    #31
    Degenerált a gyerek, ne etessétek már.
  • Stranger666
    #30
    progame.hu,
    és ám gondoltam h neked az 5000 is sok lenne.
  • Lack
    #29
    Én az űberkonzolnál vettem 12700 Ft-ért, sőt megvettem és tetszik, szóval jól jártam.
  • Skynet
    #28
    Botyi: Witcher 1-2, Skyrim, Morrowind, Baldurs Gate széria, Icwind dale, AC1-2-"3", Nfs1-3, Cod1-2-4-5-6, Bf2,3 szépkislista + konzol lista...

    Stranger: Hol? 14 alatt nem talált haverom...
    Ám a 12750 is közeledik a "duplaannyihoz" ,)
  • botyika
    #27
    már látom. mortal kombat :)))
  • Archenemy
    #26
    hagyd szegényt, valószínűleg egy csirkefarháton élő kisnyugdíjas, aki a legputtóbb kocsmában is az olcsóbbik borból kér
  • botyika
    #25
    te milyen játékokért adtál pénzt eddig?
  • botyika
    #24
    a legtöbben csak azért sírnak hogy legyen / mért nem offline a játék, mert ha az lenne, rég warezolták volna és az életben nem vették volna meg.
    nekem semmi problémám nem volt a loggolással, csak aznap éjjel mikor megjelent, meg másnap az esti órákban, ezen kívül megy mint a karikacsapás. a játék pedig kurvajó, nagyonszépen meg van csinálva és tök élvezetes vele játszani. akinek nem tetszik ne vegye meg / ha megvette dobja ki, törje össze, égesse el de most rögtön :)
  • Stranger666
    #23
    Ok, drága én 12750ért vettem.
    Drága és szar ok. faszér írsz folyton d3 cikkhez? Ok, hülye vagy értem.
    Ok.
  • Cef
    #22
    Persze, hogy csak feltételezés, ezért nem is a saját személyeben írtam hanem úgy általában. Én az Ubisoftból is kinézem, hogy biztosíthatják az off-line játékmódot ha kidobják a szervereket, illetve a Blizzardnál is előfordulhat, hogy nem teszik meg, ki tudja mit hoz a jövő.
  • Molnibalage
    #21
    Egyelemes statisztika. Az igen....
  • oreal
    #20
    Szamomra mar azis meglepo hogy a D3-ert penzt mernek elkerni mikozben egy free to play browser based game szintjet nem uti meg.Izlesek es pofonok fan boyok es trollok... ez mar csak ilyen.Akinek nem tetszik nem veszi meg,aki megvette es nem tetszik az igy jart,aki megvette es tetszik neki annak a legjobb.
  • cateran
    #19
    Ma (ezekben a pillanatokban, ahogy irom ezt a commentet) servers down...ismet, immar vagy 3. alkalommal 2 nap alatt.....4-5x haltam meg lagspike miatt single playerben (laza 3/4 kepernyonyit ugrott vissza..1x a black soulstoneos magenel..bele a lehullo mennyezetbe a 2 melak or koze..joccakat....jah, eppen achira mentem:D) 2x belialon a savzuhatarban meg parszor trashen, mert nem tudtam elszambazni elolul..futottam, aztan persze vissza az egesz...)
    Ez igy nem elfogadhato....De meg ha nem is teritik vissza a jatek arat (a blizzesek 2 centert az anyjukat is eladnak, mar boven ott tartanak...sot, morheim szeerintem mar el is adta az ovet:D:P) vagy inkabb GC..gondolom megunta, hogy sokat csuklott...emlegettek rengetegen...:D) az tuti, hogy en tobbet sem az activision/blizztol, sem a biowaretol (amit a ME3 vegevel muveltek, az hihetetlenul kritikan aluli) nem veszek semmilyen jatekot.....ennyi....problem solved...:P
  • Skynet
    #18
    Aki képes majdnem duplaannyit fizetni ezért mint más AAA kategóriás játékért mondván "Blizzard színvonal" az meg is érdemli...:)
    Ennyit a pc-s "Drágák a játékok" nyavalygásról.... Más warezolható címeknél (amik megjelenés napján 8k körül futnak) rögtön bejön a "drága játékok ütőkártya", lám itt a warezolhatatlan Blizzard játék és rögtön nem drága,mégha közel dupla annyiba is kerül...:)
  • Carbine
    #17
    Őszíntén remélem. Azért nem ok nélkül tett szert arra a hírnévre és tiszteletre bő másfél évtized alatt a Blizzard.

    Azonban amit mondasz, nem több puszta feltételezésnél. Ezt kérlek ne felejtsd el. Nálam például az Ubisoft az Anno szériával vívott ki tiszteletet, de én se feltételezem róluk, hogy a vevők érdekeit tartanák szemelőtt az üzleti érdekeik helyett. Ahogy ilyesmit egyetlen cégről se feltételeznék, kiváltképp mostanában.
  • Cef
    #16
    "Amúgy csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor például az Ubisoft jött ezzel a DRM rendszerrel, minden médium, illetve ember nekik ugrott és nem láttam senkit se aki védené őket. Érdekes, ha Blizzard csinálja akkor sokak szerint rendben van... érdekes."

    Nem igazán ismerem az Ubisoft DRM rendszerét, de volt pár ziccerük. Arra tippelek, hogy a Blizzardnak jobb a megítélése ebből a szempontból, ráadásul ők nem korlátozzák a telepítések számát, mint bizonyos esetekben az Ubisoft. Mondjuk úgy, hogy ha egyszer megszüntetik a Diablo 3-mas szervereket, a Blizzardból kinézik, hogy kiadnak egy patchet, amivel offline is futtatható lesz a játék. Az Ubisoftból azt sem nézik ki, hogy probléma esetén felveszik a telefont. Szerintem emiatt van a különbség.
  • Carbine
    #15
    A mindig online DRM miatt reklamál a legtöbb ahogy én láttam a legtöbb helyen. Azonban ez a része már rég köztudott. Akinek ez probléma annak nem lett volna szabad megvennie se a játékot, mint ahogy én se vettem.
    A Blizzard egy profit orientált cég, szóval ők a pénz nyelvén értenek. Amennyiben azt látják, hogy a pénz ömlik, addig miért gondolnák, hogy bármi gond is van?

    Amúgy csak annyit fűznék hozzá, hogy amikor például az Ubisoft jött ezzel a DRM rendszerrel, minden médium, illetve ember nekik ugrott és nem láttam senkit se aki védené őket. Érdekes, ha Blizzard csinálja akkor sokak szerint rendben van... érdekes.
  • Stranger666
    #14
    én ma 5 órát toltam és lófasz gond nem volt sehol. SEHOL.
    de oké húzzunk a gémre rá hülyeségeket, mert az megy...
  • Lack
    #13
    Nekem nincs bajom a játékkal. A megjelenés napján este telepítés után rögtön error 37 volt, + még egyszer aznap este, de túléltem, nem roppantam össze miatta.
    Mindig lesznek akik mást várnak, és akiknek nem tetszik valami. Nincs is ezzel semmi baj, csak egy játékot lehúzni a kezdeti szerverproblémák miatt hát...

  • Cef
    #12
    "kivéve a divatfikázókat és a trollokat."

    Meg azt azokat akiknek tényleg nem jött be mert mást vártak, ezt kihagytam. Vannak ilyenek is, de a többség a fenti két kategóriába tartozik bele.
  • Cef
    #11
    1. A 3X fizetsz a Starcraft 2-ért témán való lovaglás meg már akkor is szánalmas volt mikor kiderült: a HOTS-ot és a LOTV-t kiegészítő áráért fogják adni, a multi pedig sokat fog változni, ráadásul mindhárom rész single-je egy teljes játékot tesz ki. Nekem sem tetszik hogy szétvágták, az meg főleg nem, hogy ilyen lassan jönnek az új részek, de attól még felesleges rajta pörögni. Akinek nem tetszik az nem veszi meg, hanem lewarezolja oszt' cső, aki meg rajongó és komolyan veszi a multit az megveszi, mert nem érdekli hogy újra költenie kell (ráadásul nem egyből, mert a részek között sok idő telik el, nem kell felvásárolnia a fél éven belül jövő több tucat DLC-t). Itt egyedül csak a Blizz szívhat.

    2. Szerintem a nyílt bétánál nyilvánvalóvá vált, hogy szervergondok lesznek, finoman fogalmazva csak a "hátrányban" szenvedők és a naivak nem számítottak rá. Főleg úgy, hogy minden szerverről futó játéknál ez van induláskor. Hirtelenjében mindenki egyszerre akart felmenni, ezt nem bírták a szerverek. Ezek a problémák napokon belül megoldódnak, legrosszabb esetben is pár hét és semmi baj nem lesz.

    Én idáig főleg pozitív kritikákat olvastam a játékról. Mármint olyanokat amikben tényleg van realitás, a Metacritic-en azért is 0 pontot adtak mert a grafika túl színes. Hát ez minden csak nem reális kritika és a többségük bizony ilyen. A szervergondokat és 1-2 dolgot leszámítva elégedettek az emberek, kivéve a divatfikázókat és a trollokat. A béta alapján nekem is jó benyomásaim vannak. Nem vagyok Diablo rajongó, se nem Blizzard fanatikus, nem ájultam el a 3-tól, nem örülök a szerveres megoldásnak, de ennek ellenére tetszett, meg fogom venni. Bőven ott van a minőségi játékok között, még úgy is, hogy már a Blizz sem a régi.
  • morden
    #10
    Tessék kontrázni akkor, hogy a starcraft 2 minden idők legjobb rtsének legjobb folytatása és maximálisan egyetértesz vele hogy 3x fizetsz 1 játékért.
    Vagy hogy elégedett vagy azzal, hogy a diablo 3 friss játéknál amit rendesen le is bétáztak napi szinten probléma van a szerverekkel...
  • Valentino
    #9
    An African war orphan called and said he was very sorry our Diablo 3 launch didn't go smoothly, and he can't even imagine what it's like.
  • Stranger666
    #8
    Árasszatok el minket bölcsességeitekkel ó nagy bölcs divatfikázók!!