Ötvös Tibor

Új játékkal készülnek az Angry Birds alkotói

Bizonyára sokan emlékeznek a The Incredible Machine címet kapott logikai játékra, mely mára igazi klasszikus lett. Nos, a Rovio, az Angry Birds fejlesztője most valami hasonlóra készül.

A Casey's Contraptions egy már létező sorozat, mely egyébként nagyon népszerű is a rajongói körében. Most azonban a csapat bejelentette, hogy folytatódik a cím, de teljesen újragondolják a hőst és a feladványokat is. A Rovio mellett a Snappy Touch és a Mystery Coconut is - a jogok egykori tulajdonosai - is részt vesznek a program létrehozásában.



"A játékmenet tökéletesen illesztkedik az eddigi arzenálunkba" - árulta el Ville Heijari. "Mókás és nagyon addiktív ez a fizikával machináló logikai játék. Jelen pillanatban is a program újraalkotásán dolgozunk és készülünk rá, hogy egy szélesebb közönségnek is megmutassuk a Casey's Contraptionst - igazi Rovio stílusban."

A Casey's Contraptions lesz az első olyan Rovio-alkotás, amely nem az Angry Birds univerzumában játszódik. A játék követi egyébként a madarak útját, azaz első körben csak mobilokra lesz elérhető és majd utána jönnek a "nagygépes" verziók. Remélhetőleg hamarosan mozgásban is megtekinthetjük a programot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!