Ötvös Tibor

Újabb pazar játékokat ad ingyen az Electronic Arts

Az Electronic Arts nyilvánosságra hozott pár címet, melyet a következő 3 hónapban tesz ingyenessé az EA Access berkeiben.

Az EA Access lehetősége Xbox One-on elég jó üzletnek számít, hiszen viszonylag alacsony összegért évente több játékot is kapunk ingyen illetve még megjelenés előtt próbálhatjuk ki az Electronic Arts alkotásait. Legutóbb például, minden különösebb hírverés nélkül jelent meg a Vault-részlegben a Mass Effect trilógia, mától pedig a Battlefield: Bad Company 2 és a Battlefield 3 is beszerezhető.

A kiadó ma azt is bejelentette, hogy a következő 3 hónapban 40 címet tesznek elérhetővé. Ráadásul a mennyiség nem megy a minőség rovására, hiszen bár nem ismerjük az összes programot, de a következők biztosan jönnek: Zuma's Revenge, Dead Space Ignition, Skate 3 és a Madden NFL 17. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a Mass Effect: Andromeda március 16-tól tölthető lesz és 10 órás ingyen kalandot kapunk vele. Kíváncsian várjuk, mely alkotásokat teszi még elérhetővé a kiadó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #12
    Ezért írtam oda, hogy ne azzal törődj, mit ír valami esgés firkász!
  • Ender Wiggin #11
    Simán elbeszéltek melletünk. Nem on the house-ról van szó, hanem az Accesről, mint ingyenesről.
  • Macropus Rufus #10
    "Az EA Access lehetősége Xbox One-on elég jó üzletnek számít, hiszen viszonylag alacsony összegért évente több játékot is kapunk ingyen illetve még megjelenés előtt próbálhatjuk ki az Electronic Arts alkotásait. "
    tehát ha jól értem akkor nincs ingyen...
  • Yagami #9
    Sőt, On The House előbb volt, mint az Ubi hülyesége (ami csak azért lett így, mert épp 30 évesek). Steam-en meg nincs is sose ingyen játék, ugye...
    Anno ezt az EA jól felismerte, és végre hosszú évek után kapott tőlem egy piros pontot a hozzáállása miatt. Ettől függetlenül, még mindig egy sorozatgyártó-cég persze, semmi más :)
  • Zombee #8
    Mit nem értesz? On the house...
    Az EA Access-ben havidíjért játszhatsz a benne szereplő játékokkal, az On the house szekcióban meg kapsz ingyeneset. Most épp a Mass Effect 2 van ingyen. Folyamatosan vannak ingyen játékok, volt már valamelyik Need for Speed, Medal of Honor Pacific Assault és Battlefield 3 is. Ne az legyen a mérvadó, hogy valami SG.hu firkász mit ír!
  • cateran #7
    Ha fizetni kell a hozzaferesert, az nem ingyenes....Lehet nagyon-nagyon olcso, de semmikeppen sem ingyenes.
  • Ender Wiggin #6
    Ezt magyarázd meg. Ha havidíj van, akkor nem hívható ingyenesnek. Az ubinél nincs havidíj, amire azt mondják, hogy ingyér van, az ingyér van.
  • Zombee #5
    De igen: On the house. Az EA Access nem az ingyenességről szól, hanem a havidíjas játékról.
  • Ender Wiggin #4
    Ja, EA-nél az "ingyen" nem ugyanazt jelenti, mint az Ubisoftnál.
  • takysoft #3
    sejtettem én, hogy itt valami turpisság lesz :D