Ötvös Tibor

Idén jön új Need for Speed és Titanfall is

Az EA bejelentése alapján a 2019-es üzleti évben új részt kap a Need for Speed, a Titanfall és a Plants vs. Zombies is.

Az Electronic Arts ma nyilvánosságra hozta a 2018-as üzleti év eredményeit és a 2019-es terveit és mindkét oldalon találtunk érdekes dolgokat. A legnagyobb meglepetés, hogy a Battlefield 5 az elvárások alatt teljesített, így kérdéses, merre halad tovább a sorozat. A kiadó 8.5 milliós eladásokkal számolt, de a mai napig 7.3 millió kelt el belőle összesen. A közlemény szerint a multis rész háttérbe szorulása és a szóló kampány erős jelenléte okozta a problémát.

Ugyanilyen meglepetés az a tény, hogy a Disney elégedett azzal, amit az EA kezdett a Star Wars jogokkal. A Fifa 18 kicsit keresztbe tett a Fifa 19-nek, mivel előbbi még idén is fogyott 3 millió példányban, így az új rész csak mostanában érte el a 20 milliós eladást. A jövőt tekintve pedig kiderült, hogy idén új bejegyzést kap a Titanfall (ami azonban nem a 3. részt jelenti), de visszatér a Need for Speed és a Plants vs. Zombies is. Utóbbi kettő kapcsán hamarosan bejelentésekre is számíthatunk és persze a Star Wars Jedi: Fallen Order bemutatója is közeleg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zoliz #4
    "a Battlefield 5 az elvárások alatt teljesített"
    Na ez volt az a játék amit ki se próbáltam a Youtube videók miatt. Unalmasak már a virtuális háborúk.
  • Paddy #3
    A Need for Speed az utóbbi részeket látva borítékolhatóan gagyi lesz.
  • Ender Wiggin #2
    a játékiparban csak két dolog biztos (a halálon és az adón kívül): hogy az AC-ről és az NFS-ről le fognak húzni még millió rókabőrt...(jó, lehet, hogy ez csak egy dolog, nem kettő).
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2019.02.07. 09:03:26
  • GSAgent89 #1
    úgy értve hogy ugyanaz a need for speed csak másik pályán, és másik címmel? :D