Ötvös Tibor

Elindult az EA Origin Access PC-n


Az Electronic Arts PC-n is elindította Origin Access programját, melyben havi díjért hamarabb juthatunk hozzá a programokhoz.

Elindult az Electronic Arts Origin Access felülete PC-n, mely valójában nem más mint az Xbox One-on már nagy sikert aratott EA Access számítógépes változata. A rendszer lányege, hogy a havi díjért cserébe (4 font/hó) számos játékkal ingyen szórakozhatunk és az új megjelenéseket is hamarabb szerezhetjük be. Illetve van egy 10 órás ingyenes próbakör is, ami azonban az Unravel kapcsán kicsit megváltozik. Mivel feltehetően ennyi idő alatt a teljes történetet letudnánk, így csak az első két pályát kapjuk meg, melyet aztán pörgethetünk 10 órán át.

Aki azonban valóban ingyen játszana, annak 15 cím áll már most rendelkezésére. Jelen pillanatban a Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield Hardline, Dragon Age: Origins, Dragon Age 2, Dragon Age: Inquisition, Sim City, The Sims 3, FIFA 15, Plants vs. Zombies Garden Warfare, Need for Speed Rivals, Dead Space, Dead Space 2, Dead Space 3 és This War of Mine érhető el de ez a lista bővül majd a hónapok során. Sajnos azonban az Origin Access jelen pillanatban csak az Egyesült Királyság, Németország, Kanada és az Egyesült Államok területén érhető el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nirriti #2
    Nekem ez kicsit úgy hangzik mintha ezentúl a demókért is kéne fizetni.
  • liberty2 #1
    Szóval havi 1600 forintért letölthetem a fent nevezett játékok egyikét? Ha pl fizetek egy hónapot és letöltöm a Battlefield 4-et, de a következő hónapot már nem fizetem be, akkor az annyit jelent, hogy játszottam egy hónapot azzal a játékkal, de utána már nem tudok?

    Ez úgy hangzik mint valami régi videokölcsönző. Amennyi időre kifizeted, annyi ideig használhatod. Ez nagyon tetszik!!!

    De kérdés: Mi az a 10 órás ingyenes próbakör? Most az a felsorolt játékokra vonatkoznak vagy mondjuk, ha megjelenik valami játék frissen és neked van ilyen előfizetésed akkor letöltheted és játszhatsz vele 10 órát? De ez a játék nem része az "ingyenesen" játszható játékoknak? Az a része picit nekem zizi.