Ötvös Tibor

Diablo 3 - az első 20 perc

Megjelent a neten a Diablo 3 első 20 perce.

A Blizzard idei legjobban várt alkotása kétségtelenül a Diablo harmadik része, mely valószínű újabb milliókat hoz majd az Activision konyhájára. A program továbbra sem rendelkezik hivatalos megjelenési dátummal, de a kiadó szerint az idei év második felében biztosan napvilágot lát a játék.


A héten megjelent trailerben a DIablo 3 első 20 percét láthatjuk méghozzá a Barbár szemszögéből. A rajongók számára örvendetes, hogy a játék alapjaiban nem sokat változott, de mégis lesz benne annyi újdonság, ami miatt érdemes újra beszerezni a programot. Reméljük hamarosan pontos megjelenési időpontot is kapunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Elisium #28
    es tokmagot miert eszel? ham-ham, ham. hgy jollakj? nem. az ize miatt.
    mert fincsi. belecsoppensz egy kepzeletbeli vilagba szep grafikaval stb. neha jo kikapcsolodn egy heten egyszer. ha le akarom terhelni az agyam, matekozom, meg megoldok valami rejtvenyt!!
  • Szefmester #27
    Már akkor is "szidták" a játékmenetet az emberek egy csoportja. ;)
  • Zombee #26
    A Diablo 2 ugyanilyen klikk-klikk játék volt, olyan nagyon a varázstárgyakat, varázslatokat se kombinálhattad, azon is egyszerű volt kiigazodni, hogy melyik kő mit tesz az olyan fegyvereddel, amire ráteheted. Az ellenfelek legyőzése is azon múlott, milyen gyors volt az ujjad a bal egérgombon.
  • Molnibalage #25
    Klikk-klikk, klikk. Ennyi a játék. Valahol szomorú, hogy erre van igény. Ez ma a user szellemi színvonala.

    Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy a mai fiatalok a '90-es évek komolyabb játékait képes lenne -e egyátalán végigtolni vagy az már túl nagy falat lenne nekik?
  • Szefmester #24
    A probléma annyi hogy nem csak láttam ahogy valaki kattintgat össze vissza... Ki is próbáltam, igaz még azt a verziót amit nemrégiben kidobtak a kukába mert egy hulladék volt, és nem a mostani "majdnem ugyanaz mint a D2" félével. Nem sokat próbáltam, nem saját accounttal, de nem lepődtem meg azon hogy semmi érdemi változás nem történt a játékkal.
  • cateran #23
    Sot, inkabb a teljes szoveg..tanulsagos..
    "The Diablo 3 Beta test began in early September, 2011, and was initially limited to "Friends & Family" testing. The closed beta began mid September and contains the same content as the Friends and Family testers were testing.
    The Diablo 3 beta test consists of the first half of Act One, with some story elements and game features removed. The beta test is largely a tech demo, with little game content open to fan feedback; it is not intended to be a full game balance playtest, like many MMORPGs."
  • cateran #22
    Huu jogos..bocsesz.."The Diablo 3 Beta test began in early September, 2011, and was initially limited to "Friends & Family" testing." Nagy teszteles lehett....
  • NovaTerra #21
    Volt friends and family beta is. Szóval nem vagy valami jól informált, ahogy az előtted hozzászóló sem. Ha ti egy videó alapján ítéltek meg egy még ki nem adott játékot, rajta, ti dolgotok. Azért érdemes benézni a fórumba, a bétázók dicsérik a játékot a meglévő hibái ellenére is.
  • cateran #20
    "tesztelgeti evekig" Almodik a nyomor? Erosen ketlem, hogy lett volna alfa es/vagy "csaladi" beta teszt, a zart beta meg nemreg ota van...Amugy egesz pontosan fel lehet merni hol tart MA a blizz programozas es kreativitasugyileg, meghozza a WoW-val...kb sehol...200 evet fejlodtek vissza, miota egybemosodtak az Activisionnal (nem mellekesen epp a napokban kuldtek el 600 embert...az 5000-bol...)
    "IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Blizzard Entertainment, Inc. today announced that it has conducted a review of its business based on current organizational needs. Following a completion of the review, the company is conducting a global reduction in workforce of approximately 600 employees. The company anticipates approximately 90% of the affected employees will come from departments not related to game development. The World of WarcraftŸ development team will not be impacted."
  • Szefmester #19
    Igazán csodálatos amit a blizzard csinál, átülteti a 2D-s sprite alapú grafikát a 3D világába 3d-s modellekkel. Kár hogy ezen felül semmit.

    Az hogy a D3-at új motorra építették fel az nem azt jelenti hogy fejlődnek, vagy újat alkottak, pusztán annyit hogy epic fail kategória lenne tőlük 2012ben sprite alapú ál3D-s játékkal jelentkezni.