28
-
Elisium #28 es tokmagot miert eszel? ham-ham, ham. hgy jollakj? nem. az ize miatt.
mert fincsi. belecsoppensz egy kepzeletbeli vilagba szep grafikaval stb. neha jo kikapcsolodn egy heten egyszer. ha le akarom terhelni az agyam, matekozom, meg megoldok valami rejtvenyt!! -
Szefmester #27 Már akkor is "szidták" a játékmenetet az emberek egy csoportja. ;) -
#26 A Diablo 2 ugyanilyen klikk-klikk játék volt, olyan nagyon a varázstárgyakat, varázslatokat se kombinálhattad, azon is egyszerű volt kiigazodni, hogy melyik kő mit tesz az olyan fegyvereddel, amire ráteheted. Az ellenfelek legyőzése is azon múlott, milyen gyors volt az ujjad a bal egérgombon. -
#25 Klikk-klikk, klikk. Ennyi a játék. Valahol szomorú, hogy erre van igény. Ez ma a user szellemi színvonala.
Tényleg nagyon kíváncsi lennék, hogy a mai fiatalok a '90-es évek komolyabb játékait képes lenne -e egyátalán végigtolni vagy az már túl nagy falat lenne nekik? -
Szefmester #24 A probléma annyi hogy nem csak láttam ahogy valaki kattintgat össze vissza... Ki is próbáltam, igaz még azt a verziót amit nemrégiben kidobtak a kukába mert egy hulladék volt, és nem a mostani "majdnem ugyanaz mint a D2" félével. Nem sokat próbáltam, nem saját accounttal, de nem lepődtem meg azon hogy semmi érdemi változás nem történt a játékkal.
-
cateran #23 Sot, inkabb a teljes szoveg..tanulsagos..
"The Diablo 3 Beta test began in early September, 2011, and was initially limited to "Friends & Family" testing. The closed beta began mid September and contains the same content as the Friends and Family testers were testing.
The Diablo 3 beta test consists of the first half of Act One, with some story elements and game features removed. The beta test is largely a tech demo, with little game content open to fan feedback; it is not intended to be a full game balance playtest, like many MMORPGs." -
cateran #22 Huu jogos..bocsesz.."The Diablo 3 Beta test began in early September, 2011, and was initially limited to "Friends & Family" testing." Nagy teszteles lehett.... -
NovaTerra #21 Volt friends and family beta is. Szóval nem vagy valami jól informált, ahogy az előtted hozzászóló sem. Ha ti egy videó alapján ítéltek meg egy még ki nem adott játékot, rajta, ti dolgotok. Azért érdemes benézni a fórumba, a bétázók dicsérik a játékot a meglévő hibái ellenére is. -
cateran #20 "tesztelgeti evekig" Almodik a nyomor? Erosen ketlem, hogy lett volna alfa es/vagy "csaladi" beta teszt, a zart beta meg nemreg ota van...Amugy egesz pontosan fel lehet merni hol tart MA a blizz programozas es kreativitasugyileg, meghozza a WoW-val...kb sehol...200 evet fejlodtek vissza, miota egybemosodtak az Activisionnal (nem mellekesen epp a napokban kuldtek el 600 embert...az 5000-bol...)
"IRVINE, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Blizzard Entertainment, Inc. today announced that it has conducted a review of its business based on current organizational needs. Following a completion of the review, the company is conducting a global reduction in workforce of approximately 600 employees. The company anticipates approximately 90% of the affected employees will come from departments not related to game development. The World of WarcraftŸ development team will not be impacted." -
Szefmester #19 Igazán csodálatos amit a blizzard csinál, átülteti a 2D-s sprite alapú grafikát a 3D világába 3d-s modellekkel. Kár hogy ezen felül semmit.
Az hogy a D3-at új motorra építették fel az nem azt jelenti hogy fejlődnek, vagy újat alkottak, pusztán annyit hogy epic fail kategória lenne tőlük 2012ben sprite alapú ál3D-s játékkal jelentkezni. -
#18 minek jobb grafika nem értem,ez egy rosszminöségü video,én játszok a bétával és nagyon tetszik minden rendben van.
károgok 90% unatkozik,miaz h kiegészitö lemez? teljesen új motororra épiteték fel az egészet és megtartották a hangulatott sőt sokkal jobb lett sztem.anno is elavultab grafika volt mégis nem azokat a játékokat szedik elő az emberek amikhez akkor összehasonlitották hanem a diablot 10év után is.
ugyanez igaz starcraftra és warcraftra is,nem egyszer hallom kockáktól hogy ezek alap cucok a gépen már nem nyomják éjjel nappal de érdekes ezek időt állóak.
sokan megszokták a jó grafika 3 óra játékmenetes játékokat amitöől hányni lehet,ez a blizzardra nem igaz,nem sok hozzá hasonló gyártó van,más megtette volna h felhuz rá egy uj motort és kilőki,nem tesztelgeti évekig.. és keres pénzt a névvel és olyan tucat szar lesz mint többi,ehelyet tesztelnek régóta és akkor adják ki ha szerintük tökéletes,ugyhogy sztem minden rágalom vic. -
sanjero #17 Én várom, de remélem ennél a videónál azért lehet majd szebbre is venni a grafikát... -
#16 Javitas: Egy nem "nem eszreveheto", vagyis egy feltuno tendencia. :) -
#15 Szalmabáb ervelesbol jeles vagy, grat. ;)
A jo, nem szinonimaja a sikeresnek. Vagyis, van olyan (bar szamodra ez meglepo lehet), hogy valami szar, de sikeres es van olyan hogy valami jo, de sikertelen es van persze ezek ellenkezoje is. A jo es szar kategoria megitelese pedig gyakran szubjektiv. A siker megiteleset is nezhetjuk tobbfelekepp, bar ma, leginkabb az anyagi siker a nepszeru.
Tovabba azert, mert egy csapat anno ilyen-olyan minoseget produkalt, az nem jelenti automatikusan a jovore nezve is ezt.
Az anyagi sikert viszont bizonyos termekek eseteben (pl. jelen esetben is) jobban meg lehet becsulni.
Mindenekfelett pedig van egy nem eszreveheto tendencia a videojatekok teren (is), megpedig a minel nagyobb tomegeknek valo megfeleles (piaci) kenyszere es az emiatti minosegromlas/gagyisodas.
Szereny, szubjektiv velemenyem szerint:
A Blizzard nagyot fog kaszalni a nevvel es a hozzarakott marketinggel, ehhez nem ferhet ketseg.
Lehet, hogy a legtobb szakujsag (mas szubjektiv megitelesbol, nosztalgiabol, tiszteletbol vagy lefizetesek okan) magasztalni fogja a jatekot az egekig, de...
A latott video alapjan nem sokat fejlesztettek a Diablo II-n. Ugy nez ki, mint egy 2004-es kiegeszito lemez.
-
gforce9 #14 Hát igen, a Blizzard eddigi minden dobása szar volt, egy se volt siker. Biztos ez sem lesz az :) -
#13 Szerk. korr: "A Diablo közel 20 végigjátszása" ---> A Diablo 1-2 közel 20 végigjátszása -
#12 Engem eddig is érdekelt a játék, ezután is fog.
Bár, az hogy szinte a karakter "levegővételéért" is XP-t kapunk, na az erős túlzás - meg a kicsi távolságok is a pálya egyes szegletei között.
Egyértelműen a WoW-os közönség a célpont, de attól még szórakozhatunk vele mi, régi motorosok is jól.
A Diablo közel 20 végigjátszása, számtalan Battle.net csata után túlságosan belém ivódott az a világ, és persze, hogy a színkavalkádos, WoW-világ kicsit furcsa - gondolom, sokan vagyunk így vele -, de garantáltan megszokjuk az első 1 óra után.
-
KopaszIsten #11 Tudod nagyon jól, hogy önmagában a szép grafika semmit nem ér, jó ötletek és játékmenet nélkül.
Ha hozza a régi részek hangulatát, akkor ez a grafika bőven elég hozzá. Annyit bőven megér, hogy egyszer végigtolja az ember, utána meg ott a multis rész...
Azt beleszámítod mellesleg, hogy tömörítve teszik fel a videókat a netre (bár már egyre több HD tartalommal találkozok), és így rosszabb felbontásban látod itt, mint a játékban fogod? -
Szefmester #10 És ha valaki kipróbálta már, és az alapján mondja hogy sz@r akkor arra is azt mondod hogy "Jön a kipróbálás nélküli szarozás?" -
#9 Érzem, hogy ugyanaz lesz, mint anno a dio2-nél volt. Egyedül dög unalom, haverommal viszont 2-3 napokat toljuk majd megszakítás nélkül :)
Diablo amúgy olyan mint a nintendo wii... többen poén, egyedül 10 perc után unalmas :) -
NovaTerra #8 Ma már elég sokan próbálták a bétát és pozitívan írnak a játékról. Fölösleges szidni és lehülyézni őket, csak azét, mert örömüket lelik a játékban. Akinek nem jön be, nem veszi meg. Vagy most ez lesz minden D3 hírnél? Jön a kipróbálás nélküli szarozás? -
Lack #7 Nekem tetszik, a videó alapján. -
blessyou #6 ugyan már, mintha a Diablo II annyival forradalmibb lett volna...
2000-ben jelent meg, ahhoz képest ugyanúgy elavultnak számító grafikával, ugyanúgy monoton játékmenettel. Akik akkor szerették, most ugyanezt hozzák fel a harmadik rész ellen. Álszent képmutatás. -
Mardekár #5 Lol, és még én azt hittem, hogy renitens troll leszek, ha le**arozom ezt a játékot. Én a legelső bejelentésnél egyébként Diablo lázban égtem, de a Skyrim után teljesen kiábrándultam belőle. Most meg ezt a videót nézve... tudom a Diabloba nem a grafika üt, de ez már tényleg nagyon gyenge. Ami a választható karaktereket illeti... nevetségesek mint a női barbár xD Diablo 2 teli volt egy csomó olyan elemmel, ami kiforrott és jó volt, nem tudom miért nem lehetett ezeket az elemeket megtartani. Ja és még egy cím, ami azt hiszem mindent elmond: World of Diablo Craft. Na részemről ennyi. -
#4 A nagy Blizzard minőség pffff......:)
Hagyján hogy a látványvilág megragadt valahol a 2005-ös színvonalon (nem kell nagy 3d látvány de azért ennél jóval szebb hasonló nézetben tolandó cuccok vannak a piacon), de azután hogy egy ilyen játék ordenáré méretű siker pc-n ( siker VOLT) szerintem a nagy konzol fikázók inkább mélységesen fogják be a pofájukat amikor a konzolos játékokat fikázzák...:)
Klikk n Kill hentelde rpg elemekel minimal sztorival 888758 szinten keresztül. Röviden ennyi.
Blizzard minőség... Majd nehogy 10 szintenként dlc-zzék mondván 1 szint akár 2-3 óra hosszú is lehet! :D -
Szefmester #3 Eddig is tele volt a net játékmenet videókkal, most mégis mi az újdonság? Semmi... -
FoodLFG #2 Valaki majd biztos fog pénzt adni ezért. Én nem.
Az lenne normális a Blizzardtól, ha chapterenként értékesítené a játékot egyébként. De biztos nem ezt fogják tenni. SC2 esetében is inkább az ellenkezőjét csinálták. xD -
#1 LOL Semmi sem valtozott. Mit csinaltak eddig a Blizzardnal?
Valszeg koltottek a zsetont es most fogyott el...