Ötvös Tibor

Idén jön az Assassin's Creed 3 és a Splinter Cell: Retribution

A Ubisoft nyilvánosságra hozta a 2013-as megjelenéseit, melyek között akad pár meglepetés is.

A francia kiadó elég impozáns listával kedveskedett a rajongóknak, melyen számos olyan címet is találunk, melyeket eddig hivatalosan nem ismertek el. És persze rajta vannak a már korábban bejelentett és azóta is reklámozott alkotások is. Utóbbi csoportba tartozik a Far Cry 3, a Ghost Recon: Future Soldier, a Brothers in Arms: Furious 4 és a Ghost Recon: Online.



A be nem jelentett alkotások között pedig szerepel az Assassin's Creed harmadik része, melyről pár dolgot már hallottunk, csak azt nem tudtuk, hogy a hivatalos harmadik epizód lesz. De ma kiderült, hogy igen, az. Ugyancsak meglepetés, hogy szerepel a felsorolásban a Splinter Cell: Retribution, mely a Conviction folytatása lesz.

Természetesen jön az I Am Alive, a Just Dance: Final Party - és egy új Prince of Persia alkotás is, mely azonban csak a Nintendo gépeire jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HarryProf #3
    Valószinüleg 2012-es megjelenést akart írni.. Egyébként a Far Cry 3 szeptember 6-án fog megjelenni, mint ma kiderült az új trailerből.
  • Fbn Lx #2
    a cikk címe szerint idén jön, a szövegben pedig már a 2013as megjelenések között van említve, mint eddig be nem jelentett.
    most akkor mi, átaludtam egy évet?
  • xido #1
    Legalább ne az elvetett hobo Fisherről tegyél be ide képet:)