Ötvös Tibor

Az elvárások alatt teljesített a Splinter Cell: Blacklist

Bőven az elvárt szint alatt teljesített a Splinter Cell legújabb része.

A Ubisoft tegnap elárulta, hogy a Watch Dogs és a The Crew megjelenése is komolyat csúszik. Ma pedig már arról számolt be a francia kiadó, hogy az idei bevételek két blockbusterük vártnál gyengébb teljesítménye miatt alakult úgy ahogy. Ez a kettő cím pedig nem más mint a Rayman Legends és a Splinter Cell: Blacklist.

"Ahogy azt már tegnap is elárultuk, pár cím esetében alacsonyabb eladásokat realizáltunk, mint amit előre terveztünk" - árulta el Alain Martinez, a Ubisoft üzleti vezetője. "Ezek között olyan, már megjelent játékok vannak, mint a Splinter Cell: Blacklist vagy a Rayman Legends."

A dolog kicsit meglepő, hiszen mindkét programot szerették a kritikusok és a játékosi visszajelzések is pozitívak voltak. Ráadásul mind Sam Fisher mind pedig Rayman előző kalandja nagy siker lett.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wednes #3
    Jól tudod. Chaos Theory szintjén lehet benne lopakodni. Arra kapod a legtöbb pontot, ha még csak le sem csapod az őröket, hanem mindenki érintetlen marad (bizonyos pályákon), tehát mintha ott sem jártál volna, csak a feladatodat végezted el észrevétlenül (pl: poloskázás).

    Nagyon is jól meg lehet választani, hogy ki milyen stílusban akarja végigvinni. Egyik legjobb rész az SC3 után.
  • Seth #2
    Ha jól tudom választható olyan fokozat,ahol se mark&execute, se "röntgenlátás" nincs.Szóval aki akar, az visszatérhet a full lopakodásra.
  • Ender Wiggin #1
    A kritikusok azt szeretik, amitért megfizetik őket, szart sem ér a szavuk. Remélhetőleg ez elég visszajelzés, és hagyják már a hülye "mark and execute"-os akciós baromságot és visszatérnek a Chaos Theory-s full lopakodásra.