Ötvös Tibor

Hamarosan véget ér Brainiac uralma

A jelek szerint hamarosan új gonosz látogat el a DC Universe Online világába, hiszen a fejlesztők szerint a közelgő frissítéssel végre szemtől szembe kerülhetünk a mostani rosszal és ezért hamarosan újat kapunk helyette.

"A frissítés Paradise Islandon játszódik majd, más néven Themyscira" - árulta e Jens Andersen, kreatív igazgató. "A helyzet annyira rossz, hogy az amazonok engedik majd, hogy férfiak is védelmezzék a helyet. Tartarus Kapuit már ősidők óta nők óvják. Azonban Brainiac támadására még ők sincsenek felkészülve, aki elszedi az erejét, amit régen Tartarus Kapui mögé helyezett és most belülről támadja a helyet. Ebben az elkeserítő helyzetben az amazonok minden segítséget szívesen fogadnak."

"Egy képregényes átvezetőben kiderül, hogy tulajdonképpen végig ez volt Brainiac terve és a jövőbeni Lex Luthor ezt tudta. És ezt mindenki elől elrejtette - még korábbi énje elől is. Így ugyanis Luthor maga állíthatja meg Brainiacot és megpróbálja elszívni az erejét. Azonban jövőbeli Denevérember megtartja ígéretét és eljön a múltba Luthorért és a végén felbukkan, mint megmentő - vagy mégsem?"



"Természetesen egy képregénykaraktert soha nem lehet véglegesen leírni, ám igen, jól gondoljátok - ezzel Brainiac története a végéhez ér. Az új hősök felbukkanásával a múlt is megváltozott, így jövőbeli Luthor tervei sem működhetnek. Ezután a történet új fejezetéhez érkezik majd, de Brainiac továbbra is nagy hatással lesz a világunkra, hiszen ő alkotta meg azt a szerkezetet, mellyel számos új hőst és gonoszt alkothattunk meg."

"Bár Brainiac tervei füstbe mentek, az általa készített és megszállt területek nem szabadulnak fel automatikusan. Teljesen nem tűnik el a gonosztevő, de sokkal gyengébb lesz, mint előtte. Továbbra is próbálkozik majd, hiszen azt nem akarja, hogy Luthor megszerezze hatalmának forrását. Szóval újabb epikus csatákra készülhetünk."



"Természetesen mivel lezárul egy történet, így a következő fejezethez új gonosztevő is dukál. Ám az ő személyéről még nem nyilatkozhatok, szóval ne is kérdezzetek róla. Majd ha itt az idő, leleplezzük. De az tény, hogy ez még az idén megtörténik."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!