Ötvös Tibor

Petíció a PC-s Dark Souls miatt

Ha létezik valóban nehéz és a régi játékmeneteket és megoldásokat sikerrel abszolváló alkotás a mai generációban, akkor az a Dark Souls.

A játék elképesztő nehézségi fokozattal bír, hiszen csak az első 10 percben számtalan alkalommal meghalhattunk - és mindig ugyanazon a helyen. Így a Dark Soulst valaki vagy imádta vagy gyűlölte - középút nem volt. Sajnos a PC-s játékosok ezúttal is kimaradtak a jóból, ám egy frissen felbukkant bejegyzés szerint még van esély az adaptációra.



Sajnos a Namco pár perccel később azt jelentette be, hogy az egész csupán pletyka és nem készül a PC-s verzió. Ennek hatására a rajongók azonnal elindítottak egy petíciót, melyben kérik a számítógépes változatot. Eddig a pillanatig közel 32 ezren írták alá és remélhetőleg egyszer eléri majd a számláló azt a számot, aminek hatására a Namco meggondolja magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skynet #22
    "Nem a warez hibája, hanem egyszerűen mert már évekkel ezelőtt átmozgatták az aktív játékosok jó részét pécéről konzolra. "

    Ja....Pfffffffffhhh....:DD
  • opeca #21
    Nem a warez hibája, hanem egyszerűen mert már évekkel ezelőtt átmozgatták az aktív játékosok jó részét pécéről konzolra. Tehát ez kb. olyan volt, mintha valakinek egy hétig nem adnának enni és utána azzal jönnének, hogy azért nem kapsz enni, mert nem ettél semmit.

    Persze ez a tényeken nem változtat. Nem éri meg nekik mert kevesen vennék meg. Főleg nem az olyan portokat, amiknél még arra sem képesek, hogy az "A" gomb ikonját kicseréljék:)) (Tényleg szánalom)
  • Tinman #20
    Mondom, hogy lelőhető volt! De már regenerálja magát...
    Keress rá!

    CD ügyben lehet, hogy igazad van, de menni fog az amúgy is... nem egy erős ellenfél még SL 40-en se nekem ;-)
  • Seth #19
    [spoiler]Nem maga a sárkány lőhető le, hanem a farka,a híd aljából sniperkedve(kb 30 nyílvessző), ami a Drake Sword-ot dobja,a legjobb kard a játék eelején és még azután is sokáig használható (200 attack,még az alap karakter is használni tudja)

    A Ceasless Discharge(milyen név már ez :D) most is működik, csak ha elsőre nem sikerül,akkor vissza kell futni a nagy placcra ,oda ahol az arany pajzsokat felvetted, és ekkor újra működni fog az, hogy visszafutsz a bejárathoz, és belesétál az ott lévő mélységbe, megpróbál megkapaszkodni, de a kezét megütve lezuhan.
  • Tinman #18
    FF7: ATYAÉG

    DaS: Most az egyik ilyen opcionális helyszínen vagyok, ott átkozódtam meg :-D
    Viszont akkor meg vagyok lepődve, hogy csak ilyen kevés a gametime, meg nem is nagyon értem, mert megnézve a játékbeli helyszínek listáját, azt kell mondjam, hogy nagyjából a 35%-ukat "pucoltam" csak még ki.

    6k most a kő, csak genyó messze volt nekem a GH aljától, főleg, hogy nem ismertem még a VoD-en keresztül vezető shortcut-ot :-/

    Könnyebb lett nem tudom? Sok helyen olvastam, hogy a korábbi verziókba
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a hídon levő sárkányt short bow-val kinyírták 10k lélekért, azt most nem lehet, meg hogy a lávás démon is puszta kézzel leverhető a szakadék széléről, ezt sem lehet most, meg még van pár ilyen.


    Achiznék + tápolnék én is néha akár, de erre kicsit sincs időm, meg olyan értelmetlen.
  • Seth #17
    Ja még egy jó sztori :
    Red Dead Redemption-ben poénból megemlítettem neki, hogy van egy olyan trophy, hogy 300km-t kell lefutni, ......olyan 200-nál szóltam neki, hogy hagyja abba :)
  • Seth #16
    Ismerős megszállott tápolós.
    Csak még egy példa: FF7-ben az elején a reaktor szabotázsnál megvolt Barrett,Cloud Level 3-mas limitje , ha ismered a játékot tudod ez mit jelent :D

    DaS. Pedig az összes helyszínen jártam (van 2-3 opcionális is) , mindent felkutattam, nem használtam sokszor guide-ot, inkább csak fegyver,páncél választásnál,upgrade-nél .Sőt most minden tárgy és felszerelés leírásának elolvasására is volt időm, hihetetlen, hogy a sztorit lényegében azokból tudod kibogozni :D

    A spoileres részre, igen, én is csak néztem, hogy most mi van, de "megtoroltam" a leánykát :)

    Ó, Blightown, ott hagytam abba a játékot úgy 3 hétre :)

    Curse-om kb 2x volt az egész játék alatt. Először kellemetlenül érintett, nem is volt gyógyító cuccom, egy árustól 9k lélekért lehetett venni, ezt viszont az új javításokban ha jól emlékszem 5 vagy 6k-ra redukálták, több árus is árul, meg talán nehezebben is kapod el, a csík lassabban kúszik felfelé.
    Egyébként sokan háborogtak ezen, hogy könnyebb lett a játék a legújabb patch-el, a monszták több lelket adnak például
  • Tinman #15
    "60-as SL szinten ugrottam neki,"

    :-DDDDDDDDDD
    Micsoda sötét titkaid vannak-e!
    DeS-ban effektíve erősödéssel/tápolással eltöltött óráim szám: 4-5 óra max.

    Dark mivel simán 2x akkora terület & gametime is, ezért talán ez kissé törvényszerű is, hogy gyakoribb a tábortűz jelenléte... bár amikor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    üres Estus Flask-al, elátkozva, fél HP-vel, nagy nehezen visszamész a Firelink Shrine-hoz és kiderül, hogy a firekeeper halott, akkor azért úgy kinyílik az ember zsebében a bicska. :-D


    Továbbá abban maximálisan egyetértek, hogy könnyebb elérni egyes helyszíneket és ha ügyes vagy visszafelé se lesz gond, van shortcut, csak azért ezt magadtól megtalálni nem mindig könnyű. Nekem Blightown okozott ebben a tekintetben nagy gondot... 2x is visszamentem a hosszabb úton, mire megtaláltam azt a bizonyos kulcsot.

    DaS esetében a 65 órát nagyon kevésnek érzem... én ebbe tuti nem férek bele. Igaz én nagyon felfedezősen császkálok, minden rejtett dologért megküzdök.
  • Seth #14
    Bár én a Demon-t erősen felturbózva kezdtem el( egy ismerősöm éjt nappallá téve tápolt az első helyszínen - nem hazudok, kb 60-as SL szinten ugrottam neki, sokminden kimaradt mert nem néztem annyira alaposan körbe,mivel nekem nincs PS3-mam, így ismerősnél nemnagyon akartam húzni ezzel az időt) :D),ennek ellenére úgy éreztem, hogy a Dark-ban könnyebben lehet haladni,hamarabb jutni el új helyszínre,elég jól vannak elosztva a tábortűzek, hamarabb van olyan érzésed, hogy a nemlétező progress csíkocska ment 1 mm-t :D
    A Dark 84-es SL-el és mindez 65 órás játékidővel zárult, és hamarosan NG+-ban fogom folytatni ,mert hiányzik :)
  • Tinman #13