Ötvös Tibor

Folytatást kap a Cyberpunk 2077

A CD Project RED bemutatta jövőbeni terveit, melyek igazán izgalmasnak tűnnek.

Aki azt gondolta, hogy a Cyberpunk 2077 megjelenése körüli botrány miatt a CD Project RED eltűnik a süllyesztőben, az tévedett. A csapat köszöni szépen, sokadik virágzását éli, hiszen a Cyberpunk 2077 két évvel a megjelenése után már élvezhető formában van jelen a piacon és arat egyébként nagy sikereket. Emellett készül már az új The Witcher játék is, de van még sok más a kalapban.

A csapat ma ugyanis elárulta, milyen címekkel készül a következő években. A legfontosabb, hogy Project Orion címmel készül a Cyberpunk 2077 második része, mely "megmutatja, milyen erő is rejlik ebben az univerzumban". A Phantom Liberty pedig az első kiegészítő lesz, mely jövőre jön. Emellett a The Witcher is kap három további játékot. A Project Sirius a The Flame in the Flood fejlesztőinél készül és egy egyedülálló sztorit mesél el.

A Project Polaris a The Witcher III: Wild Hunt alapjaira építkezve indít el egy új trilógiát és mindhárom rész az elsőtől számított hatodik évben elérhető lesz. A CD Project RED belsős fejlesztése. Végül pedig a Project Canis Majoris jön, ami szintén egy sztori-központú, nyílt világú szerepjáték lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • takysoft #2
    A Cyberpunk a mai napig nincs azon a szinten, mint lennie kellett volna megjelenéskor. Hol van a használható tömegközlekedés pl?
  • uwu2020 #1
    Helyes, csak jó legyen mindenkinek!