Petíció a PC-s Dark Souls miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja....Pfffffffffhhh....😄D
Persze ez a tényeken nem változtat. Nem éri meg nekik mert kevesen vennék meg. Fõleg nem az olyan portokat, amiknél még arra sem képesek, hogy az "A" gomb ikonját kicseréljék😊) (Tényleg szánalom)
Keress rá!
CD ügyben lehet, hogy igazad van, de menni fog az amúgy is... nem egy erõs ellenfél még SL 40-en se nekem ;-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A Ceasless Discharge(milyen név már ez 😄) most is mûködik, csak ha elsõre nem sikerül,akkor vissza kell futni a nagy placcra ,oda ahol az arany pajzsokat felvetted, és ekkor újra mûködni fog az, hogy visszafutsz a bejárathoz, és belesétál az ott lévõ mélységbe, megpróbál megkapaszkodni, de a kezét megütve lezuhan.
PSN ID.: Beegabor
DaS: Most az egyik ilyen opcionális helyszínen vagyok, ott átkozódtam meg :-D
Viszont akkor meg vagyok lepõdve, hogy csak ilyen kevés a gametime, meg nem is nagyon értem, mert megnézve a játékbeli helyszínek listáját, azt kell mondjam, hogy nagyjából a 35%-ukat "pucoltam" csak még ki.
6k most a kõ, csak genyó messze volt nekem a GH aljától, fõleg, hogy nem ismertem még a VoD-en keresztül vezetõ shortcut-ot :-/
Könnyebb lett nem tudom? Sok helyen olvastam, hogy a korábbi verziókba
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Achiznék + tápolnék én is néha akár, de erre kicsit sincs idõm, meg olyan értelmetlen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Red Dead Redemption-ben poénból megemlítettem neki, hogy van egy olyan trophy, hogy 300km-t kell lefutni, ......olyan 200-nál szóltam neki, hogy hagyja abba 😊
Csak még egy példa: FF7-ben az elején a reaktor szabotázsnál megvolt Barrett,Cloud Level 3-mas limitje , ha ismered a játékot tudod ez mit jelent 😄
DaS. Pedig az összes helyszínen jártam (van 2-3 opcionális is) , mindent felkutattam, nem használtam sokszor guide-ot, inkább csak fegyver,páncél választásnál,upgrade-nél .Sõt most minden tárgy és felszerelés leírásának elolvasására is volt idõm, hihetetlen, hogy a sztorit lényegében azokból tudod kibogozni 😄
A spoileres részre, igen, én is csak néztem, hogy most mi van, de "megtoroltam" a leánykát 😊
Ó, Blightown, ott hagytam abba a játékot úgy 3 hétre 😊
Curse-om kb 2x volt az egész játék alatt. Elõször kellemetlenül érintett, nem is volt gyógyító cuccom, egy árustól 9k lélekért lehetett venni, ezt viszont az új javításokban ha jól emlékszem 5 vagy 6k-ra redukálták, több árus is árul, meg talán nehezebben is kapod el, a csík lassabban kúszik felfelé.
Egyébként sokan háborogtak ezen, hogy könnyebb lett a játék a legújabb patch-el, a monszták több lelket adnak például
:-DDDDDDDDDD
Micsoda sötét titkaid vannak-e! <#bee1>#bee1>
DeS-ban effektíve erõsödéssel/tápolással eltöltött óráim szám: 4-5 óra max.
Dark mivel simán 2x akkora terület & gametime is, ezért talán ez kissé törvényszerû is, hogy gyakoribb a tábortûz jelenléte... bár amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Továbbá abban maximálisan egyetértek, hogy könnyebb elérni egyes helyszíneket és ha ügyes vagy visszafelé se lesz gond, van shortcut, csak azért ezt magadtól megtalálni nem mindig könnyû. Nekem Blightown okozott ebben a tekintetben nagy gondot... 2x is visszamentem a hosszabb úton, mire megtaláltam azt a bizonyos kulcsot.
DaS esetében a 65 órát nagyon kevésnek érzem... én ebbe tuti nem férek bele. Igaz én nagyon felfedezõsen császkálok, minden rejtett dologért megküzdök.
A Dark 84-es SL-el és mindez 65 órás játékidõvel zárult, és hamarosan NG+-ban fogom folytatni ,mert hiányzik 😊
2.5 óra után haltam meg elõször...
Ha túl olcsón csinálják meg a portolást akkor lehet félni hogy borzalmas port lesz, és az lesz a legkisebb hiba hogy mindenütt majd nyomj X-et meg O-t a továbblépéshez feliratok jelennek majd meg.
Hidd el, ha a kiadó emberei megrágták elölrõl-hátulról a témát, és úgy döntöttek, hogy kiadják PC-re is, akkor nem lesz szükségük sajnálatra - meg fogja érni nekik.
Még akkor is, ha csak 25.000-en vesszük meg.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.