Ötvös Tibor

Összelopkodott játék benyomását kelti a Starfield

Végre bemutatkozott a Starfield, mely valóban egy monumentális játék benyomását kelti - de ugyanakkor akár a No Man's Sky 2 is lehetne.

Cseppet sem bánom, ha egy játékban összesítenek több ötletet, melyeket már láthattunk máshol, esetleg. De azért kell, hogy legyen benne valami egyedi, ami miatt tudjuk, hogy éppen mivel is van dolgunk. Mért is jutott ez eszembe? Nos, az Xbox rendezvényén végén felbukkanó Starfield elég kettős érzéseket kelthetett az egyszeri játékosban.

Először is maga az egész landolásos nyersanyag-betakarítás alapján akár a No Man's Sky folytatása is lehetne. A fegyveres harc, amit szintén láthattunk bármely közepes FPS-ből származhat, de természetesen inkább a Fallout-ra emlékeztet. Az űrhajós részek pedig az Everspace bármely szakaszát idézhetik fel bennünk. De mégis, valahogy jó volt látni a programot végre mozgásban.

Azt ugyanis nem lehet eltagadni, hogy a Starfield monumentális lesz: közel 1000 bolygóra szállhatunk le, teljesen szabadon és járhatjuk be bármely részét. Az űrhajónk is teljesen szabadon alakítható, ahogy a karakter is. Kérdés, hogy milyen sztori fogja majd össze ezt a hatalmas területet, de erre a választ majd csak 2023-ban kapjuk meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!