Ötvös Tibor

Jövőre jön a Call of Cthulhu RPG

A Call of Cthulhu univerzum számos remek játéknak adott már alapot, de hamarosan egy vérbeli RPG is tiszteletét teszi eme világban.

A jelen pillanatban The Wasted Land címet viselő program ugyanis hamarosan megjelenik. Első körben ugyan csak iPhone és iPod verziók látnak napvilágot (január 30-án), de a fejlesztéssel foglalkozó Red Wasp Design szerint utána nem sokkal jönnek a PC-s, iPad és Android verziók is.



A The Wasted Land egy körökre osztott akció-RPG lesz, mely az első képek alapján mind megvalósításában mind pedig a környezetét tekintve nagyon emlékeztet az elfeledett klasszikus Gorky 17-re, ami azért nem rossz ajánlólevél. Az sem tűnik túl negatívnak, hogy a Red Wasp Design korábban a Conflict sorozat fejlesztésével volt elfoglalva.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Justil #14
    Jah, volt még a Prisoner of Ice, az is jó volt!
  • Justil #13
    Na senki nem tud nekem tippet adni? Cikkíró? Melyek azok a remek Cthulhu mítosz alapú gammák, amikről a bevezőben szó esik? :)
  • Merces #12
    ........pff.hát mikor Lovecraftet olvasol keletkezik egy kis gombóc a torkodban, itt meg nem keletkezett semmi , a játék maga meg unalmas vontatott, sehol nem jött az a plussz ami ahhoz kell hogy végig akarjam játszani,különben nagy horror rajongó vagyok de ez nem jött át...
    ..könyörgöm ne a főhősnek jusson már a stressz hanem nekem ......
  • Szefmester #11
    Zseniális játék volt, mondhatni életszerűen ábrázolta a Call of Cthulhu világot.
  • blessyou #10
    Ha csinálnának egy olyat, mint az Amnesia: The Dark Descent, csak felvállalni benne a Mythost, meg némi szociális interakciót, az tök jó lenne. Gondolom nem véletlenül nevezték el a fejlesztők az Amnesia motorját HPL-nek .
  • Pretorian #9
    Hát pedig a hangulata mindent vitt, és a review-k is ezt emelték ki. Azelőtt, és azóta sem készült hitelesebb Cthulhu-játék.
  • Garou #8
    Miért? A grafika elég hangulatos volt, meg nem volt életerőcsík és hasonlók, beálltál a morfiumtól, alig volt töltény az elején, és meg is lehetett őrülni. Párszor mikor olyan helyzetbe kerültem és nem jutottam ki belőle néhány perc alatt a főhős szépen fejbelőtte magát, túl sok volt a stressz. :) Szerintem szenzációs game volt.
  • Justil #7
    Mi az a "számos remek játék"?

    De őszintén, valaki mondana párat? Érdekelne! A DCotE-n kívül, azt ismerem.
  • Merces #6
    szerintem meg ne, kétszer adtam neki esélyt,az a játék egyszerűen semilyen még csak rosszat se tudok róla mondani ,jót meg pláne...kiábránditó...
  • Szefmester #5
    nem várok ettől túl sokat.. ha tisztán PC-s fejlesztés elnne, de egy mobiljáték portolása félelmet gerjeszt bennem