14
-
Justil #14 Jah, volt még a Prisoner of Ice, az is jó volt! -
Justil #13 Na senki nem tud nekem tippet adni? Cikkíró? Melyek azok a remek Cthulhu mítosz alapú gammák, amikről a bevezőben szó esik? :) -
Merces #12 ........pff.hát mikor Lovecraftet olvasol keletkezik egy kis gombóc a torkodban, itt meg nem keletkezett semmi , a játék maga meg unalmas vontatott, sehol nem jött az a plussz ami ahhoz kell hogy végig akarjam játszani,különben nagy horror rajongó vagyok de ez nem jött át...
..könyörgöm ne a főhősnek jusson már a stressz hanem nekem ...... -
Szefmester #11 Zseniális játék volt, mondhatni életszerűen ábrázolta a Call of Cthulhu világot. -
blessyou #10 Ha csinálnának egy olyat, mint az Amnesia: The Dark Descent, csak felvállalni benne a Mythost, meg némi szociális interakciót, az tök jó lenne. Gondolom nem véletlenül nevezték el a fejlesztők az Amnesia motorját HPL-nek . -
#9 Hát pedig a hangulata mindent vitt, és a review-k is ezt emelték ki. Azelőtt, és azóta sem készült hitelesebb Cthulhu-játék. -
#8 Miért? A grafika elég hangulatos volt, meg nem volt életerőcsík és hasonlók, beálltál a morfiumtól, alig volt töltény az elején, és meg is lehetett őrülni. Párszor mikor olyan helyzetbe kerültem és nem jutottam ki belőle néhány perc alatt a főhős szépen fejbelőtte magát, túl sok volt a stressz. :) Szerintem szenzációs game volt. -
Justil #7 Mi az a "számos remek játék"?
De őszintén, valaki mondana párat? Érdekelne! A DCotE-n kívül, azt ismerem. -
Merces #6 szerintem meg ne, kétszer adtam neki esélyt,az a játék egyszerűen semilyen még csak rosszat se tudok róla mondani ,jót meg pláne...kiábránditó... -
Szefmester #5 nem várok ettől túl sokat.. ha tisztán PC-s fejlesztés elnne, de egy mobiljáték portolása félelmet gerjeszt bennem
-
#4 iPod-ra?? meg mi az a "Conflict sorozat"? -
#3 Játssz Dark Corners of the Earth-el. Nyilván nem arról lesz szó, hogy halomra lőjük Yog-Sothoth-ot vagy Cthulhu-t. -
cateran #2 Ahem..Call of Cthulhu mint akcio-rpg? WTF? Rpg okes, de akcio? Kozelebb kellene allnia a tulelo horrorokhoz, mint az akciohoz (bar a Lovecraft novellak, konyvek nem arrol voltak hiresek, hogy tolongtak volna bennuk a tulelok...vagy ha igen, akkor altalaban igencsak elmeroggyant allapotban) -
#1 Végre!