Jövőre jön a Call of Cthulhu RPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, volt még a Prisoner of Ice, az is jó volt!

Na senki nem tud nekem tippet adni? Cikkíró? Melyek azok a remek Cthulhu mítosz alapú gammák, amikrõl a bevezõben szó esik? 😊

........pff.hát mikor Lovecraftet olvasol keletkezik egy kis gombóc a torkodban, itt meg nem keletkezett semmi , a játék maga meg unalmas vontatott, sehol nem jött az a plussz ami ahhoz kell hogy végig akarjam játszani,különben nagy horror rajongó vagyok de ez nem jött át...
..könyörgöm ne a fõhõsnek jusson már a stressz hanem nekem ......
Zseniális játék volt, mondhatni életszerûen ábrázolta a Call of Cthulhu világot.
Ha csinálnának egy olyat, mint az Amnesia: The Dark Descent, csak felvállalni benne a Mythost, meg némi szociális interakciót, az tök jó lenne. Gondolom nem véletlenül nevezték el a fejlesztõk az Amnesia motorját HPL-nek <#papakacsint>.

Pretorian
Hát pedig a hangulata mindent vitt, és a review-k is ezt emelték ki. Azelõtt, és azóta sem készült hitelesebb Cthulhu-játék.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Garou
Miért? A grafika elég hangulatos volt, meg nem volt életerõcsík és hasonlók, beálltál a morfiumtól, alig volt töltény az elején, és meg is lehetett õrülni. Párszor mikor olyan helyzetbe kerültem és nem jutottam ki belõle néhány perc alatt a fõhõs szépen fejbelõtte magát, túl sok volt a stressz. 😊 Szerintem szenzációs game volt.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Mi az a "számos remek játék"?

De õszintén, valaki mondana párat? Érdekelne! A DCotE-n kívül, azt ismerem.

szerintem meg ne, kétszer adtam neki esélyt,az a játék egyszerûen semilyen még csak rosszat se tudok róla mondani ,jót meg pláne...kiábránditó...
nem várok ettõl túl sokat.. ha tisztán PC-s fejlesztés elnne, de egy mobiljáték portolása félelmet gerjeszt bennem
zorrobomber
iPod-ra?? meg mi az a "Conflict sorozat"?

Pretorian
Játssz Dark Corners of the Earth-el. Nyilván nem arról lesz szó, hogy halomra lõjük Yog-Sothoth-ot vagy Cthulhu-t.

Ahem..Call of Cthulhu mint akcio-rpg? WTF? Rpg okes, de akcio? Kozelebb kellene allnia a tulelo horrorokhoz, mint az akciohoz (bar a Lovecraft novellak, konyvek nem arrol voltak hiresek, hogy tolongtak volna bennuk a tulelok...vagy ha igen, akkor altalaban igencsak elmeroggyant allapotban)
Pretorian
Végre!