Ötvös Tibor

Fortnite - az Epic új játéka

Tegnap végre leleplezte az Epic a legújabb alkotását, mely a Fortnite címet kapta.

A játék egy rajzfilmes grafikával megáldott akciójáték lesz, melyben minden "az építésről és a túlélésről szól majd". "Nagyon nagy sikereket értünk el az olyan címeknek köszönhetően, mint a Gears of War vagy az Infinity Blade" - árulta el Cliff Bleszinski. "De ezúttal úgy döntöttünk, hogy váltanunk kell és valami élvezeteset és különlegeset akartunk készíteni. Képzeljetek el egy világot, melyben építhetünk, felfedezhetünk de lényegében a túlélés a cél."


A játék számos játékmeneti elemet tartalmaz majd, melyek nagyban függnek majd az adott napszaktól. A Minecrafthoz hasonlóan a nappalok arra szolgálnak majd, hogy építkezzünk és olyan védelmi rendszereket húzzunk fel, mely távol tartja az ellenfeleket. Éjjel azonban megjönnek az élőhalottak és itt a program át is vált egy külső nézetes akciójátékká, melyben a zombikat kell megölnünk.

Megjelenési dátumot nem jelentett be még senki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #11
    [b]Dead Block v1.0[b] - 500 MB alatt.

    A zombie defense video game for Windows. Dead Block is a third-person tower defense game set during a 1950s zombie apocalypse.

    "A humoristic gameplay mix of killing zombies and tactical defense.
    Kill zombies in unusual and entertaining ways: install unique traps, employ devious tactics and fight the intruders with smart bombs and melee weapons.
    Tactical defense gameplay: defend from zombies by building blockades, gathering resources and switching between all 3 characters."


  • Szefmester #10
    Kíváncsian várom mennyire is lehet majd ebben szabadon építkezni, és kombinálni a lehetőségeket. Mert egy két csapda, vagy lövegtorony megépítése sokat dobna a hangulatán. :) Botlózsinór fölötte meg egy baromi nagy üllő ami arra vár hogy leeshessen valaminek a fejére. :)

    hunwhite, szerintem is mondhatnál olyan stílust ami nem gagyi. Mert nekem meg ezek a csapatalapú FPS-ek a gagyik és ostoba agyatlan játékok. Az rts-ek meg igazából a ki kattint gyorsabban vagy használja a gyorsbillentyűket játékok lettek. Nah erre varrjál gombot.
  • Zocsi #9
    nekem bejön, hogy a lövöldözős, mászkálós részekbe belekerülhet e kreativitás is, mint taktikai elem
  • narumon #8
    Milyen stílusra gondolsz? Mert én ilyesmit nem láttam még. Ráadásul jó ideje más sem jelenik meg Pc-re csak fps az meg jobban a 10-15 éve korosztály szellemileg.
  • narumon #7
    Az építkezős része még jó is lehet.
  • mutantleg #6
    Kiváncsian várom mikor rukkolnak elő egy jump játékkal ("különlegeset akartunk: képzeljetek el egy világot amibe nincs plafon és csak ugrani lehet")
  • KRTuning #5
    FPSből is kurva sok van mégis nyomják orrba szájba. problem?
  • IMYke2.0.0.0 #4
    Jajj....
  • hunwhite #3
    Nem dobtak még elég gagyit a piacra ebből a stílusból? 10-15 éves korosztályt célozzák állandóan meg az 50-70 közöttieket??????
  • KRTuning #2
    Anno minecraftban is valami hasonlót kerestem kevesebb sikerrel, valszeg félreértettem a programot. Persze azért jó volt.