Fortnite - az Epic új játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Dead Block v1.0 - 500 MB alatt.

A zombie defense video game for Windows. Dead Block is a third-person tower defense game set during a 1950s zombie apocalypse.

"A humoristic gameplay mix of killing zombies and tactical defense.
Kill zombies in unusual and entertaining ways: install unique traps, employ devious tactics and fight the intruders with smart bombs and melee weapons.
Tactical defense gameplay: defend from zombies by building blockades, gathering resources and switching between all 3 characters."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kíváncsian várom mennyire is lehet majd ebben szabadon építkezni, és kombinálni a lehetõségeket. Mert egy két csapda, vagy lövegtorony megépítése sokat dobna a hangulatán. 😊 Botlózsinór fölötte meg egy baromi nagy üllõ ami arra vár hogy leeshessen valaminek a fejére. 😊

hunwhite, szerintem is mondhatnál olyan stílust ami nem gagyi. Mert nekem meg ezek a csapatalapú FPS-ek a gagyik és ostoba agyatlan játékok. Az rts-ek meg igazából a ki kattint gyorsabban vagy használja a gyorsbillentyûket játékok lettek. Nah erre varrjál gombot.
Zocsi
nekem bejön, hogy a lövöldözõs, mászkálós részekbe belekerülhet e kreativitás is, mint taktikai elem

narumon
Milyen stílusra gondolsz? Mert én ilyesmit nem láttam még. Ráadásul jó ideje más sem jelenik meg Pc-re csak fps az meg jobban a 10-15 éve korosztály szellemileg.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Az építkezõs része még jó is lehet.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Kiváncsian várom mikor rukkolnak elõ egy jump játékkal ("különlegeset akartunk: képzeljetek el egy világot amibe nincs plafon és csak ugrani lehet")
FPSbõl is kurva sok van mégis nyomják orrba szájba. problem?
IMYke2.0.0.0
Jajj....

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem dobtak még elég gagyit a piacra ebbõl a stílusból? 10-15 éves korosztályt célozzák állandóan meg az 50-70 közöttieket??????

AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR

Anno minecraftban is valami hasonlót kerestem kevesebb sikerrel, valszeg félreértettem a programot. Persze azért jó volt.
Érdekesnek ígérkezik, nekem bejönnek ezek a nappal építs-éjjel védj stílusú túlélõs játékok, mindenképp ki fogom próbálni.