Ötvös Tibor

"Meg kell semmisíteni a Skyrim összes példányát"

Amerikában mindenről lehet népszavazást tartani és a jelek szerint ezúttal egy játékkal kapcsolatban történik majd mindez.

A tengerentúlon ugyanis valóban demokrácia van és a Fehér Ház internetes oldalán bárki elindíthat egy saját petíciót (feltéve, ha elmúlt 13 éves). Egy Tennessee államban élő férfi élt is a lehetőséggel és elindította saját petícióját, melyben követeli a The Elder Scrolls V: Skyrim megsemmisítését.



Az úriember nem kispályázott: a mondanivalóját rögtön Barack Obama elnöknek és csapatának címezte. A leírás szerint a "Skyrim összes példányát azonnal vissza kell vonni Amerika fiatalságának érdekében. Bizonyított dolog, hogy a játékok szociális, etikai és egészségi problémákat okoznak; a játékban a szexuális perverziók és a homoszexualitás fenyegetik a tisztes keresztény érzelmű embereket."

A szöveg szerint ráadásul számon kellene tartani azon embereket, akik játszottak a játékkal, hogy ne tegyenek kárt másokban. Az azonban érdeke, hogy az igen körültekintő petícióban a "SkyRim" fejlesztőjének a Blizzard van megadva. A szöveget eddig alig 25 ezer ember írta alá.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bazalt88 #33
    Minden tiszteletem annak az embernek, aki ebben a beteg világban keresztény tud maradni. Ez a világ simán megérett egy aktív fallout-ra.
    Amúgy, csak, hogy fűtsem ezt a megmaradt keresztényt (én is az lennék, amúgy, csak gyenge vagyok) a Skyrim tele van sátánista, szabadkőműves szimbolumokkal.
    Már csak a megjelenés dátuma is az: 2011.11.11. A 11-es számot a szabadkőművesek imádják, főleg, hogy 3 11-es, ami 33. College of Winterhold: lefelé fordított 5-szög (ami egyértelműen sátánista szimbólum), benne egy szemmel (ami meg szabadkőműves), köszike.
    A játékba beleégetve a maximum effektív páncél, aminek az értéke 666 (pontosabban: 666.6*).
    Nézzük csak kikhez is csatlakozhatsz: vérfarkas, vámpír, bérgyilkos, tolvaj. Jajj de jó.
    Hogy is működik a mágikus tárgy gyártás: el kell valakinek vagy valaminek a lelkét rabolnod, amit beleteszel egy kristályba, amiből a mágikus tárgyat készíted.
    Tovább is van mondjam még?
  • BlueRain #32
    Azta. Nehogymár, ilyen létezik?
  • Conqvistador #31
    Elképesztő mekkora baromságokat ki tudnak az USA-ban találni.

    Én amúgy engedélyezném az egyneműek házasságát.
    Csak akkor mindkét csaj baromi jól nézzen ki :D
    Legalább olyan jól, mint a felmoddolt Nord csajkari a játékban.
  • Gllin #30
    Én is azon voltam hogy abbahagyjam a játékot mint te,de egy nyílvessző fúródott a térdembe...

    Semmi olyan nincs benne,ami a valóságban,vagy egyéb játékokban ne lenne.
    Már látom a jövőt- Bethesda Softworks műveinél maradva-

    Fallout 4 - Game Over

    ...Világvége után emberhordák szabadulnak az utcára mert a Skyrim annyira tönkretette ifjú elméjüket. Az emberek pusztán atombiztos bunkerekben képesek a minimális életet fenntartani.De...a földalatt egy titkos liga tovább játssza az elvetemült játékot...A józan,biztonságban élő embereknek szüksége van valakire aki megszerzi a lemezt és elhozza a béke reménysugarát ebbe a darabokra rombolt világba...

    Elő borító

  • merai #29
    hogyha igaz lenne
    akkor Skyrim vagy Justin Bieber a rosszabb ?
  • thsanyi5 #28
    Már össze futottam azzal a résszel amire rá lehetne fogni, hogy homoszexualitás van benne. A játékban ugyanis lehet feleségül venni vagy férjhez menni, illetve házakat venni. Az egyik küldetésben kaptam egy nyakláncot amit ha hordok lesznek olyan npc-k akinél megjelenik egy olyasmi lehetőség is mikor beszélsz vele, hogy megkérdezed tőle, érdeklődik-e irántad. Amelyiknél ez a szöveg ott van annál ha megkérdezed akkor igennel fog válaszolni. Aki nem ilyen attól ezt nem is tudod kérdezni. Szóval így lett feleségem a játékban. Hol jön be a buzulás? Még mielőtt bele mentem volna, hogy össze házasodok ezzel a nővel a játékban az egyik kocsmában a férfi kocsmárossal ahogy beszéltem valamelyik quest miatt nála is ott volt ez a kérdés amivel lényegében azt kérdezed, hogy érdeklődik-e irántad. Férfi karakterrel egy férfi karaktertől ilyet kérdezhettél amire igent mond ¢¢. Nem vettem "feleségül", hogy meg nézzem milyen irányba megy a történet, de erre már rá lehet fogni, hogy buzik vannak benne XD Viszont ennyi erővel tiltsák be a valóságot mert itt még több buzi van...
    Ezen kívül majdnem pucérra lehet vetkőztetni egy mobot. Micsoda szörnyűség! Egy "tisztes keresztény érzelmű ember" aki lényegében Istenben hisz aki pucéran megteremtett minket és az volt a természetes, hogyan ellenkezhet ilyen dolgokkal??!!! Nem értem, hogy pont számukra okoz gondot a pucérság amit azonnal perverznek nyilvánítanak.
  • NEGATRON #27
    Köszi a hírt ,így megint lehet egy keveset hőbörögni ,és felháborodni ,trollkodni ezen a gerilla marketingen :) IQ arhicsivmeent ánlákd:)
  • Kaliki #26
    Ne nézzetek hülyének,de végig vittem,és még csak szexet sem láttam nem hogy homoszexualitást:D,persze sok mellék küldetést nem vittem ki,úgyhogy ha tényleg van benne bárminemű ilyen dolog akkor szóljatok,lehet kiviszem a mellékküldetéseket is a vicc kedvéért :D
  • Sippie #25
    Homoszexualitás is van benne? Legalább nők, vagy ide is bekerült a GTA féle buzitóni stílus? :D
  • KopaszIsten #24
    Nem mennék bele pszihológiai dolgokba, mert laikus vagyok, de szinte biztos, hogy a hasonlóan sarkalatos gondolkodásúak nem teljesen normálisak. (A normális szót itt most a legtágabb értelmében értem.)

    Engem biztosan nem fog megrontani a Skyrim. Mellesleg ha betiltanák -amit azért kétlek- akkor lesz egy réteg, aki csak azért is kipróbálja, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb. :)