33
  • Bazalt88
    #33
    Minden tiszteletem annak az embernek, aki ebben a beteg világban keresztény tud maradni. Ez a világ simán megérett egy aktív fallout-ra.
    Amúgy, csak, hogy fűtsem ezt a megmaradt keresztényt (én is az lennék, amúgy, csak gyenge vagyok) a Skyrim tele van sátánista, szabadkőműves szimbolumokkal.
    Már csak a megjelenés dátuma is az: 2011.11.11. A 11-es számot a szabadkőművesek imádják, főleg, hogy 3 11-es, ami 33. College of Winterhold: lefelé fordított 5-szög (ami egyértelműen sátánista szimbólum), benne egy szemmel (ami meg szabadkőműves), köszike.
    A játékba beleégetve a maximum effektív páncél, aminek az értéke 666 (pontosabban: 666.6*).
    Nézzük csak kikhez is csatlakozhatsz: vérfarkas, vámpír, bérgyilkos, tolvaj. Jajj de jó.
    Hogy is működik a mágikus tárgy gyártás: el kell valakinek vagy valaminek a lelkét rabolnod, amit beleteszel egy kristályba, amiből a mágikus tárgyat készíted.
    Tovább is van mondjam még?
  • BlueRain
    #32
    Azta. Nehogymár, ilyen létezik?
  • Conqvistador
    #31
    Elképesztő mekkora baromságokat ki tudnak az USA-ban találni.

    Én amúgy engedélyezném az egyneműek házasságát.
    Csak akkor mindkét csaj baromi jól nézzen ki :D
    Legalább olyan jól, mint a felmoddolt Nord csajkari a játékban.
  • Gllin
    #30
    Én is azon voltam hogy abbahagyjam a játékot mint te,de egy nyílvessző fúródott a térdembe...

    Semmi olyan nincs benne,ami a valóságban,vagy egyéb játékokban ne lenne.
    Már látom a jövőt- Bethesda Softworks műveinél maradva-

    Fallout 4 - Game Over

    ...Világvége után emberhordák szabadulnak az utcára mert a Skyrim annyira tönkretette ifjú elméjüket. Az emberek pusztán atombiztos bunkerekben képesek a minimális életet fenntartani.De...a földalatt egy titkos liga tovább játssza az elvetemült játékot...A józan,biztonságban élő embereknek szüksége van valakire aki megszerzi a lemezt és elhozza a béke reménysugarát ebbe a darabokra rombolt világba...

    Elő borító

  • merai
    #29
    hogyha igaz lenne
    akkor Skyrim vagy Justin Bieber a rosszabb ?
  • thsanyi5
    #28
    Már össze futottam azzal a résszel amire rá lehetne fogni, hogy homoszexualitás van benne. A játékban ugyanis lehet feleségül venni vagy férjhez menni, illetve házakat venni. Az egyik küldetésben kaptam egy nyakláncot amit ha hordok lesznek olyan npc-k akinél megjelenik egy olyasmi lehetőség is mikor beszélsz vele, hogy megkérdezed tőle, érdeklődik-e irántad. Amelyiknél ez a szöveg ott van annál ha megkérdezed akkor igennel fog válaszolni. Aki nem ilyen attól ezt nem is tudod kérdezni. Szóval így lett feleségem a játékban. Hol jön be a buzulás? Még mielőtt bele mentem volna, hogy össze házasodok ezzel a nővel a játékban az egyik kocsmában a férfi kocsmárossal ahogy beszéltem valamelyik quest miatt nála is ott volt ez a kérdés amivel lényegében azt kérdezed, hogy érdeklődik-e irántad. Férfi karakterrel egy férfi karaktertől ilyet kérdezhettél amire igent mond ¢¢. Nem vettem "feleségül", hogy meg nézzem milyen irányba megy a történet, de erre már rá lehet fogni, hogy buzik vannak benne XD Viszont ennyi erővel tiltsák be a valóságot mert itt még több buzi van...
    Ezen kívül majdnem pucérra lehet vetkőztetni egy mobot. Micsoda szörnyűség! Egy "tisztes keresztény érzelmű ember" aki lényegében Istenben hisz aki pucéran megteremtett minket és az volt a természetes, hogyan ellenkezhet ilyen dolgokkal??!!! Nem értem, hogy pont számukra okoz gondot a pucérság amit azonnal perverznek nyilvánítanak.
  • NEGATRON
    #27
    Köszi a hírt ,így megint lehet egy keveset hőbörögni ,és felháborodni ,trollkodni ezen a gerilla marketingen :) IQ arhicsivmeent ánlákd:)
  • Kaliki
    #26
    Ne nézzetek hülyének,de végig vittem,és még csak szexet sem láttam nem hogy homoszexualitást:D,persze sok mellék küldetést nem vittem ki,úgyhogy ha tényleg van benne bárminemű ilyen dolog akkor szóljatok,lehet kiviszem a mellékküldetéseket is a vicc kedvéért :D
  • Sippie
    #25
    Homoszexualitás is van benne? Legalább nők, vagy ide is bekerült a GTA féle buzitóni stílus? :D
  • KopaszIsten
    #24
    Nem mennék bele pszihológiai dolgokba, mert laikus vagyok, de szinte biztos, hogy a hasonlóan sarkalatos gondolkodásúak nem teljesen normálisak. (A normális szót itt most a legtágabb értelmében értem.)

    Engem biztosan nem fog megrontani a Skyrim. Mellesleg ha betiltanák -amit azért kétlek- akkor lesz egy réteg, aki csak azért is kipróbálja, mert a tiltott gyümölcs mindig édesebb. :)
  • Lemming
    #23
    A források (SG -> Kotaku -> a szavazás lapja Kotakuról elérhető, de a Christwire is megnézendő) alapján ez leginkább poén csupán... (arra az esetre ha BÁRKI komolyan vette volna) :)

    420 körüli aláírás van, a fele eleve marhaság, pl.: TES IV: Oblivion, GTA5, Tiber S, stb... :)

    Azt kell mondjam zseniális, jót nevettem rajta. Christwire cikket is érdemes megkeresni, külön poénroham, arra hegyezik ki a storyt hogy aki skyrimezik az majd nekiáll a saját neméhez vonzódni (*oh milyen pc megfogalmazás*). A legszebb az egészben hogy van aki komolyan is veszi.
  • RiSeForMuSiC
    #22
    Mindent szabad, amiért nem perelnek be, illetve ami mögött nincs ténylegesen olyan erő, ami változást tudna elérni. Lásd: ha három fő transzparensekkel felvonul azt szabad. Ha a tömegközlekedési szakszervezet megbénítja New York-ot, akkor bíróság tiltja be a sztrájkot, sőt a tisztelt polgármester naponta 1 millióval bírságolja a szakszervezetet mint ahogy történt 2006 környékén, mert az már veszélyes erő.

    Egyébként a cikkírónak/fordítónak tanácsolom, hogy cikkírás előtt legfeljebb KV-t toljon, mert 5 aláíró és 25000 között van némi különbség... persze, ha 5-öt írna, akkor rögtön kibukna, hogy felfújt bulvár-szarról van szó, így meg szörnyülködhetünk, hogy 'naháp, hamburgeragyúak megint milyen oftobák'.
  • gforce9
    #21
    "A tengerentúlon ugyanis valóban demokrácia van"

    Lol...
  • JethroHUN
    #20
    Ez miről beszél ez a gyökér? baromi jó játék lett... Amúgy ezek a vádak amiket leírt az hol van benne egyáltalán??? Vagy a banditák megsütés fireballal, az sérti szegényke érzelmeit... Egyáltalán az ilyen ember kezébe egyáltalán h került 1 Skyrim amit kipróbált? Biztos nem vásárol gameket -> lewarezolta? De inkább csak kamu poén az egész ha bárki indíthat petíciót
  • tcpip2
    #19
    Szivassuk meg az amcsikat, dobjuk össze nekik a 25ezer aláírást :D
  • armageddon666
    #18
    Bár nem játszottam a játékkal és különösebben nem is izgat, de én meg petícióban fogom követelni az ilyen őrültek megsemmisítését... vagy legalábbis bezárását...
  • Gulyu84
    #17
    Ez de gagyi, eleve egy szarkasztikus oldalról van, nem komoly a hír, de a fordítás is eléggé félresikerült LoL
    http://christwire.org/2011/11/is-skyrim-teaching-your-children-how-to-perform-rim-jobs-and-other-homo-erotic-sex-maneuvers/
  • narumon
    #16
    "A tengerentúlon ugyanis valóban demokrácia van"

    Igen. Ott mindent szabad amit MEGENGEDNEK!
  • senki687
    #15
    Kamu az egész. Ezzel reklámozzák a Skyrim-ot, hogy mégtöbben vegyék. Gyorsn vegyük meg, még mielőtt betiltják és nem lesz...
  • Chocho
    #14
    Én meg azért írok petíciót, hogy az említett úriembert dobják a tengerbe... de persze holtan.
  • nohea
    #13
    Félelmetes, hogy vagy egyáltalán nem jelöltök meg forrást, vagy konkrétan linkelitek - és olyankor akkora baromságot írtok a "fordításba", hogy az én arcomon ég a bőr.

    "So far he has five backers, and only 24,994 more digital signatures to go to meet his goal."
    Ez nem azt jelenti, hogy "alig huszonötezren" írták alá, hanem azt, hogy 5en támogatják eddig, így már "csak" 24994 aláírásra van szükség a kitűzött cél (25ezer) eléréséig.

    ...és ilyenek ülnek szerkesztői székekben. -_- Gratulálok.
  • Shiwo
    #12
    ja igen, a cikkírónak meg üzenem, legalább nézte volna meg az oldalt, amit belinkelt.. 385 ember írta alá ezt az baromságot, 25 ezer ahhoz kell, hogy foglalkozzanak is vele...
  • Shiwo
    #11
    mágiára? :D te is túl sokat játszol a Skyrim-mal, nem? :D

    amúgy meg csak akkor kell máglyára vetni valakit, ha annyit nyom, mint egy kacsa, ez köztudott....

    az, hogy a kiadót is elrontják, valahogy azt a képet sugalja nekem, hogy bigott keresztények habzó szájjal ordibálják, hogy "tűzre a gyermekeket megrontó Blizzarddal, s a sátáni játékaikkal, mint wow, skyrim és gta!!!!"


    minden esetre a Blizzard egy kis ingyenreklámhoz jutott, még hálásak is lehetnek
  • Bendzs
    #10
    Épp ezért írtam idézőjel közé a "tisztes keresztény érzelmű emberek"-et! :D
  • Szefmester
    #9
    fogalmazd újra az évszázadot is szerintem... valaha ők lehettek az elsők akik a mágiára akartak volna vetni egy nekik nem tetsző alakot boszorkányság/eretnekség/pogányság miatt...
  • amitakartok
    #8
    ATYAÚRISTEN, hogy lehet valaki ekkora surmó?! "Tisztes keresztény érzelmű emberek", egy nagy rákot! Ilyen felfogású emberek a hatvanas évekbe valók, nem a 21-ik századba!!!
  • SpecterMATWRZ
    #7
    Skyrim az 18+ os játék.
    Nem értem mit tenne tönkre a 18+ évesekben...
    Aki meg nincs meg 18 és játszik vele az nem a játék és kiadó gondja.
  • KRTuning
    #6
    "A tengerentúlon ugyanis valóban demokrácia van" Ez hatalmas! Csak aztán nehogy egy narancs színű furgon jelenjen meg reggelre a cikkíró háza előtt...
  • Sequoyah
    #5
    A tisztes érzelmű embereket ez nem fogja megmozgatni, csak aki már eleve aberrált. Így joggal félhetnek ezek az emberek, hogy az eddig lelkük mélyén megbúvó degenerált gondolatok a felszínre bukhatnak:)
  • Bandris86
    #4
    Hol lehet csatlakozni?
  • ntom
    #3
    azt a 13-at életkor helyett iq-szintre kéne módosítani, és a hülye beadványok probléma megoldva
  • CaptainRumi
    #2
    Ha számon kellene tartani az embereket, akik játszottak vele, akkor gondolom saját maga alatt is vágja a fát. Kivéve ha szokás szerint úgy alkot véleményt a hozzáhasonló selejt, hogy nem is játszott a játékkal. Inkább ezeket a gyökereket kellene megfigyelés alatt tartani...
  • Bendzs
    #1
    "Bizonyított dolog, hogy a játékok szociális, etikai és egészségi problémákat okoznak; a játékban a szexuális perverziók és a homoszexualitás fenyegetik a tisztes keresztény érzelmű embereket."

    1.: azért van a PEGI, ESRB, stb., hogy felhívja a figyelmet az ilyen dolgokkal kapcsolatban a játékról.

    <troll>
    2.: ezzel az indokkal az összes játék "megsemmisítésére" lehetne petíciót írni.
    Igen, az összesre: "...a játékban szexuális perverziók [...] fenyegetik..." ez ugyanúgy vonatkozik a kislányoknak szánt öltöztetős flash játékokra is, mert fehérneműig le lehet vetkőztetni kitalált vagy valós személyeket.
    </troll>

    Pl. a GTA sorozatban egyébként is sokkal erősebben mutatkoznak ezek a "tisztes keresztény érzelmű emberek" érzelmeit sértő dolgok (az erőszak, perverzió, homoszexualítás), mint a Skyrim-ben. Erről ennyit.