Ötvös Tibor

Biztosan nem lesz PC-s I Am Alive

A Ubisoft hivatalosan is megerősítette, hogy az I Am Alive nem kap PC-s verziót.

"Tisztán és érthetően halljuk, ahogy a számítógépes játékosok szitkozódnak" - kezdte Stanislas Mettra, a Ubisoft kreatív igazgatója. "De az érdekelne, hogy azért háborognak ezek az emberek, mert annyira meg akarják vásárolni a programot vagy csak mert nagyon szeretnének játszani vele? Sajnos nehéz egy ilyen döntést meghozni, mivel a PC-s piacon elképesztően nagy a warez."



"Egyszerűen mérlegelni kell, hogy megéri pénzt és energiát belefektetni a programba. Lehet, hogy mindössze 12 embernek kellene 3 hónapot dolgozni a porton; nem egy nagy költség, de akkor is kiadás. Ha 50 ezren veszik meg a játékot, akkor már ennyit sem ér a dolog."

Szóval búcsút lehet inteni a Ubisoft régóta készülő játékának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #31
    S mivel ezt mutatja, számomra abszolút hiteltelenné vált az eddig sem nagyon hitelesnek tűnő oldal.
  • Seth #30
    Tudom hogy igazad van, biztos hogy jóval több kelt el, de ez a statisztika másképp mutatja, és most erről volt szó
  • IMYke2.0.0.0 #29
    Eléggé meglepő lenne, ha a világon csak 4.000 példány kelt volna el a Saint's Row 2-ből...
  • Rapid81 #28
    Nem, de az akciók folyamán több ezer/tízezer példány talál gazdára legrosszabb esetben. 100 fölötti játékom van Steam-en és amikbe a legtöbb időt öltem, azok nem 30-50-80€ játékok, hanem az olcsó 3-10€ értékű független játékok. Azokban még van kreativitás, történet, izgalom és nem utolsó sorban le tud kötni!

    Például a Spacechem játékban, amit 5€-ért vettem leértékelve, meg a DLC-jét 2€ért teljes áron, már van 77 óra játékidőm! Vedd már mellé az 50€-ba kerülő NFS - The Run-t a maga 2-3 órás játékidejével! A nyamvadt teletömött zsebű játékfejlesztők, meg kiadók meg folyton nyavalyognak, hogy senki nem viszi a játékaikat. Ahhoz minőséget kellene gyártani, nem egy valamikor nagynak számító névvel kellene eladniuk valamit.

    Én is ráírhatom egy konzervre, hogy kaviár, aztán ha kiderül, hogy sz@r van benne, akkor nem csodálkozom, hogy nem viszik!
  • Seth #27
    Lehet csak, például, 4000 db-ot adtak el, az csak 0,004 millió db, és amint látható csak két tizedesjegyig mutatja az értékeket. Mystery solved :D
  • shaddam #26
    Ja mert steamen elmegy több milliárd példány titokban....
  • IMYke2.0.0.0 #25
    Amíg ilyen adatokkal szolgál - pl. a VGAChartz - a za néhány oldal, ami az összesítéseket adja, addig én nem hiszem el, hogy olyan rossz a PC eladások helyzete - [A 'The Third' adatai még nem szerepelnek az oldalon] - A PC-s eladások sorát érdemes megnézni:



    S mint tudjuk, nem nulla darab került eladásra a játékból (például nálam van egy Nagy-Britanniából rendelt példány)...


  • Marko001 #24
    Ez meg egy tipikus begyöpösödött PC-s hozzászólás volt... :D
  • hagirez #23
    Szimplám arról van szó, hogy tudják előre mennyire gagyi lesz és negatív értékeléseket fog kapni így ha később kiadnák pc-re, nem fogyna annyi hogy visszahozza a költségeket...
  • tomboy013 #22
    Az Ubi softot se zsidók vezetik az a lényeg =D Úgyis ez is tipik buta konzol játék lesz nem is baj ha nem lesz PC-n :P