Ötvös Tibor

A hét legjobb ingyenes játékai

Szokásunkhoz híven ezúttal is bemutatjuk az elmúlt hét legjobb ingyenes játékait és ezúttal is négy címet szemeltünk ki, melyeket érdemes kipróbálni.

A Nous egy elég érdekes árkád akciójáték lett, melyben tulajdonképpen a videojátékok fejlődését játszhatjuk végig. A programban a megölt ellenfelekből életerőt nyerhetünk, melyeket érdemes begyűjteni, mivel a Nous elég nehézre sikeredett. Az enyhén Tron-beütéssel rendelkező alkotásban egy, a saját programja által beszippantott férfit alakítunk, akinek túl kell élnie a kalandot. A játék itt lehet elérni.A második a One and One Story címet viseli és egy Braid által ihletett puzzle platformer. A történet szerint egy szerelmespárt kell összehoznunk az egyre nehezedő pályákon. Ahhoz, hogy ez megtörténjen fontos a két fél együttműködése szükséges, így az agytekervényeinket is alaposan meg kell tornáztatnunk majd. A "Z" gombbal tudunk váltani a karakterek között. A játék itt érhető el.

A BeGone nem mai játék, de a márciusban megjelent Counter-Strike klón akkor még csak egyetlen térképpel rendelkezett és maximum 5-5 elleni módot engedélyezett. Azóta nagyot lépett előre a játék. Mostanra 5 pálya található és egy térképen egyszerre akár 16-an is harcolhatunk egymás ellen. Javítottak a fegyvereken is és a csaták utáni vásárlásokon is. A BeGone sokat fejlődött az elmúlt hét hónapban és érdemes azoknak is tenni vele egy kört, akik anno nem kedvelték.Az utolsó anyag egy érdekes zombis stratégia, mely a Rebuild 2 címet viseli. A játék története szerint a világot ellepték a zombik és a maroknyi túlélőnek csak egy apró ki területe maradt, ahol meghúzhatták magukat. Ez a rész lesz tulajdonképpen a bázisunk és innentől a megszokott RTS módon zajlanak a cselekmények. Nyersanyagot kell keresnünk, új épületeket kell felhúzni, túlélőket kell felkutatni és zombikat kell kiirtani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kindred Blades #1
    Csak a pontosság kedvéért, a Rebuild épp, hogy nem RTS módjára működik, sokkal inkább körökre osztott stratégia, mint valós idejű.