17
  • Pretorian
    Szerinted mennyire xarok rá? Te meg úgy beszélsz a Call of Duty-ról, mintha valami utolsó Max Payne lenne.
    Egyébként meg hogy lenne már biztos lol. Majd ha megjelenik, akkor lesz biztos.
  • vk90
    Most úgy beszélsz a Max Payne 3-ról, mintha valami utoló Call of Duty szar lenne. Biztos nem pár órás lesz csak és tuti lesznek plusz játékmódok is.
  • Pretorian
    RDR engem is érdekelt volne, így jártam. L.A. Noire-ról nem sokat tudtam amíg meg nem jelent, de nem tűnik rossznak. May Payne 3 meg valószínűleg a saját műfajának korlátai miatt lesz egy egyszer-kétszer végigjátszós, pár órás program.
  • Merces
    hát mondjuk az xbox pont ugyanzt a DX et használja mint a pc, innen a neve is
  • Merces
    ...nem tényleg kommentvadász fost nyomatnak orrba szájba.....
  • neoG
    Hali! Mindegyik játékhoz darálják a patchet. Akkor veszteséges minden játék, amivel megjelenés után kell foglalkozni? És az általad említett GTA IV is tuti plusz bevétel volt, annak ellenére, mennyit kellett istápolni.

bakagaijin: ez már takarhatja a valóságot.
  • Ry0K3N
    ja hogy tudni kéne programozni futtathatóvá tenni a konzolon is full bug játékukat?
  • lostprophet
    Büdös Bohóc: "...kiadják az LA Noirt, ami R* játékokhoz (és RDRhez) képest tök fosul kelt el PCn." - Te mi az istenről beszélsz? Még ki se jött PC-re az LA Noire.

neoG: pootolni meg, khm, optimalizálni a játékot. GTA IV-hez is hány meg hány patch és egyéb tweak látott napvilágot, mire mindenki élvezetes FPS-t tudott belőle kicsikarni. Szóval nem annyiból áll az egész, hogy átírják a gombok neveit.
  • Balumann
    Kevesebbet adnak el PC-n, több a warez PC-n, ettől függetlenül ha már megcsinálnak egy játékot, akkor járnak legjobban ha mindenre kiadják, mert mindenhonnan jön bevétel.
  • bakagaijin
    neoG, betenne más játékaik eladásának? Ők is írják, hogy kidobták az LA Noire-t, meg már a következő is ott van a naptárban. Egyszerűen nem akarnak saját magukkal konkurrálni. Ha nem lesz épp kiadnivaló pc-re, akkor lehet leporolják az ötletet.
  • neoG
    Amugy feltunt nektek, h mennyire megnott a konzol vs. pc sugallatu cikk az sg-n? Vagy csak uldozesi maniam van :)?
  • neoG
    Johetne valami nagytudasu,es elmagyarazhatna,miert nem eri meg anyagilag. A jatek mar kesz.Hasznot termelt (es termel), luxusautok a garazsban. Csak portolni kell (gyanitom,nem egetvero feladat.Foleg nem penzigenyes). -amugy bocs:nincs ekezetem:( .
  • Büdös Bohóc
    "Technikai probléma" - haha, a Max Payne 3 is azzal a motorral készül, mint az RDR vagy a GTA, szóval technikailag PCn már kész az alapja a játéknak
    "Pénzügyi" - Bazmeg hát bazmeg hát... A PCs játékipar kezd fellendülni ők meg fogják és kiadják az LA Noirt, ami R* játékokhoz (és RDRhez) képest tök fosul kelt el PCn
  • Tinman #4
    Szerintem meg az áll a háttérben, hogy abs. best seller volt konzolon, nem olyan rég jött ki a GOTY belőle, azon is még jól megszedik maguk. Üzletileg egyszerűen nem éri meg nekik... igazuk van!
  • tomboy013
    Ez a PC-s warez is csak egy nagy kamu, ugyanúgy megy a warez PS3-ra is meg Xboxra is, sőt szerintem jobban. Csak az a helyzet hogy sokkal olcsóbb rá fejleszteni mint PC-re és még a warezzal is bőven megéri csinálni. Itt is csak a pénz van a dologban semmi egyéb. Kamu statisztikai adatokat meg nem nehéz a jónépnek nyomatni. Úgyse ért senki hozzá meg lövésük sincs az embereknek miből mennyi fogy. Kár hogy nem foglalkoznak a PC-vel annyira, pedig ott az igazi játszani.
  • RoyalPredator
    Élete legnagyobb hibáját követné el ezzel a Rockstar*.
    Ismerek pár embert onnan, mondjuk ők a GTA V-n dolgoznak, de a warez miatt nem félnek. Tudják, hogy warezolás lesz, de azt is tudják, hogy tudnak becsülettel adni az eredeti verzióknak.
  • sad1976
    de nagy valószínűséggel a PC-s warez áll a háttérben.
    miért??? konzol warez nincs? nekem a ps3 és x360 ra csak warez van