Ötvös Tibor

Már készülnek a következő generációs játékok

Szinte mindenki tagadja, hogy készülnének a következő generációs gépek, de egyre több pletyka kering arról, hogy bizony már a fejlesztők meg is kapták a prototípusokat is.

A mai napon pedig a Treyarch honlapján bukkant fel egy álláshirdetés, melyben programozókat keresnek a következő Call of Duty játékhoz, mely azonban "egy új konzolra" jelenik majd meg. Sokak szerint ez a kifejezés a PS4-et és az Xbox 720-at takarja.



Közben arról is érkeztek hírek, hogy az Alan Wake folytatása és a Saints Row negyedik része is csak a következő Xboxon lát majd napvilágot. A napokban pedig azt is megtudhattuk, hogy a Beyond Good & Evil 2 is csak a következő generáción jelenik meg. Szóval nagyon érik egy hivatalos leleplezés - miközben sokak szerint a jelenlegi generációs konzolokban is bőven vannak még kiaknázásra váró erőforrások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #5
    A köv. gen játék nem az, hogy új konzolra csinálnák. Az lenne, ha végre leállnának a tucatfos játékokkal.
  • Caine #11
    Igen, már most olyan a box/ps grafikája, hogy nagyon élvezetesek rajtuk a játékok, itt az ideje színvonalas, érdekes, újszerű (amennyire ez most már lehetséges) játékokat készíteni. Vannak most is, kell még több és nem nextgen.
    A grafikával meg úgy vagyok, hogy anno még Zaxxonnal meg Falcon Patrollal kezdtem, már az Amiga grafikától is hátast dobtam
    Azóta jobban érdekel a játékélmény.
  • wolruf #10
    Hardverileg tényleg a végén van a Box, bár én leginkább autós fronton nézem. A Forza 4 csodálatos, de már erősen látszanak a korlátok. Sőt, a korlát túloldala is, amikor a gép nem tud túllépni. De azért így is szeretjük :)
  • Bulics #9
    Most a köv generáció ugye jobb játék menetet, érdekesebb mélyebb történeteket, kreatívabb történetmesélést, művész kidolgozottságot jelent? Vagy csak Húdekirály grafikát?
  • EnxTheOne #8
    De a tucatfosokban van a sok pénz.
    Azért jo lenne konzolon bf3 64 fös multi, ultra high maxon 60fps. :D:D:D:D
  • zorrobomber #7
    +10000
  • tomboy013 #6
    Ott a pont.
  • Szefmester #4
    Annyira már a ps3ban sincs sok tartalék. Prociban még lehet, de a memória és a vga már ott is kezd kevés lenni.

    A box már jó ideje kifulladt.

    Az új konzolok pedig nem mutatnak majd kezdetben nagy ugrást a látványban, hiszen max a látótávolságot tudják növelni, valamint a fizikát, és az élsimítást.. meg a poligonszámot.. a többi már most max. Kivéve ha majd támogatják a magasabb felbontást.
  • Pretorian #3
    A következő konzol lehet a Vita is.
  • vk90 #2
    Ez inkább a ps3-ra igaz szerintem, Xbox-ba már nincs sok kraft.
    Szerintem előbb lesz új Xbox, de ettől függetlenül ps3-ra is sok játék jelenik majd még meg.