11
-
Caine #11 Igen, már most olyan a box/ps grafikája, hogy nagyon élvezetesek rajtuk a játékok, itt az ideje színvonalas, érdekes, újszerű (amennyire ez most már lehetséges) játékokat készíteni. Vannak most is, kell még több és nem nextgen.
A grafikával meg úgy vagyok, hogy anno még Zaxxonnal meg Falcon Patrollal kezdtem, már az Amiga grafikától is hátast dobtam
Azóta jobban érdekel a játékélmény. -
wolruf #10 Hardverileg tényleg a végén van a Box, bár én leginkább autós fronton nézem. A Forza 4 csodálatos, de már erősen látszanak a korlátok. Sőt, a korlát túloldala is, amikor a gép nem tud túllépni. De azért így is szeretjük :) -
Bulics #9 Most a köv generáció ugye jobb játék menetet, érdekesebb mélyebb történeteket, kreatívabb történetmesélést, művész kidolgozottságot jelent? Vagy csak Húdekirály grafikát? -
EnxTheOne #8 De a tucatfosokban van a sok pénz.
Azért jo lenne konzolon bf3 64 fös multi, ultra high maxon 60fps. :D:D:D:D -
#7 +10000 -
tomboy013 #6 Ott a pont. -
#5 A köv. gen játék nem az, hogy új konzolra csinálnák. Az lenne, ha végre leállnának a tucatfos játékokkal. -
Szefmester #4 Annyira már a ps3ban sincs sok tartalék. Prociban még lehet, de a memória és a vga már ott is kezd kevés lenni.
A box már jó ideje kifulladt.
Az új konzolok pedig nem mutatnak majd kezdetben nagy ugrást a látványban, hiszen max a látótávolságot tudják növelni, valamint a fizikát, és az élsimítást.. meg a poligonszámot.. a többi már most max. Kivéve ha majd támogatják a magasabb felbontást. -
#3 A következő konzol lehet a Vita is. -
#2 Ez inkább a ps3-ra igaz szerintem, Xbox-ba már nincs sok kraft.
Szerintem előbb lesz új Xbox, de ettől függetlenül ps3-ra is sok játék jelenik majd még meg. -
Gonz0 #1 "miközben sokak szerint a jelenlegi generációs konzolokban is bőven vannak még kiaknázásra váró erőforrások."
Hja, BF3 konzolon 24 player butított grafika 30 fps.. ennyit tudnak.