Ötvös Tibor

Skizofrén lesz Isaac a Dead Space 3-ban

Az Electronic Arts megnyerte a Titkok legrosszabb őrzője címet, hiszen újabb érdekesség látott napvilágot a Dead Space harmadik részéről.

Azt ugye már korábban megtudhattuk, hogy Isaac Clarke - többek között - egy Tau Volantis nevezetű, többnyire havas tájakkal rendelkező bolygóra is eljut. Ma azonban az is kiderült, hogy hősünk elméje nem bírta az előző két rész megpróbáltatásait és skizofrén lett.



A kiszivárogtatott információk szerint az Árnyék Isaac nevet viselő második személyiséget is folyamatosan láthatjuk majd, hiszen végig ott lesz hősünk mellett és minden egyes hibáért felelősségre vonja "gazdáját". Érdekes ötlet, kíváncsian várjuk a megvalósítást. A Dead Space 3 megjelenési dátuma még nincs kitűzve.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • senki687 #8
    Buta vagy. Sajnálom, hogy nem lehet veled kommunikálni. :(
  • vg #7
    "Fantasztikus" eszmefuttatás.
  • senki687 #6
    Jó dolog rácsodálkozni a játékban az újításokra. Nyilván igazad is lenne, hogy nem túl szerencsés a címbe olyan információt elhelyezni, amit egyesek nem szeretnének megtudni, csak a játékból, hogy a rejtély és a felfedezés élménye megmaradjon a játék folyamán. Így nem tudja az olvasó szelktálni, hogy meg akarják-e tudni az információt a játék előtt, vagy sem. Éppen csak ott sántít a dolog, hogy a cikk szerint a másik személyiség az egész játékot folymatosan kíséri. Az első pillanattól kezdve nyilvánvaló dolog ismerete nem befolyásolja a játékélményt. Természetesen maga az újítás a játékot és a játékélményt befolyásolja, de az az információ, miszerint lesz benne egy ilyen újítás, nem változtat semmit. Hasonlóan például a játék irányításával kapcsolatos információ sem befolyásolja a játékélményt, ellenben a játék irányítása nagyban befolyásolja azt. Remélem sikerült érzékeltetnem a különbséget.
  • vg #5
    Pont az a jó, hogy rácsodálkozol a történetre, nem igaz? Mint fent is van írva, teljesen befolyásolják a játék élményt és a történetet. Mellesleg látom, nem igazán érted mi a probléma lényege...
  • Lowosan #4
    Szerintem kifejezetten jó hogy nem akarják ketrecbe zárni magukat az első résszel.
  • senki687 #3
    Gondolom, ha elkezdesz vele játszani, akkor az első percben csak rájöttél volna magadtól is. Ilyen információfoszlányok nem befolyásolják a játékélményt. De nyafogni természetesen bármiért lehet.
  • vg #2
    Azért jó lenne az ilyen típusú híreknek más címet adni(mondjuk újabb titok derült ki a dead space 3 játékról, vagy mittomén). Én direkt nem akartam több infót tudni a játékról, hogy mik lesznek még, de így akaratlanul is elolvastam, megtudtam. Köszi Ötvös Tibor!
  • Woodsnail #1
    valóban érdekes lesz így, bár nem tudom mennyire illik bele a dead spacebe, főleg hogy egy bolygón fog játszódni. ez kicsit kiábrándító, de hátha...