Ötvös Tibor

Hivatalos: jön az új Dead Space!

Az EA Play berkeiben bemutatkozott az új Dead Space.

Ahogy az várható volt, az EA Play keretében mutatkozott be az új Dead Space játék. Pontosabban a kiadó adott egy nagyon rövid, de annál hangulatosabb kedvcsinálót. Az azonban, hogy akkor most egy remake, reboot vagy folytatás lesz a játék, nem ismert. Feltehetően a második, de a hivatalos információkig nem érdemes találgatni.

Az is jól látszik a trailerben, hogy csak és kizárólag a jelenlegi generációra jelenik meg a program. vagyis a PS4 és Xbox One tulajok már kimaradnak a mókából. Az EA Motive fejlesztésében készülő Dead Space a Frostbite motort használja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petar45 #4
    Az utolsó képeken az a hajó nekem az Ishimura-nak tűnik. Ahol meg hátulról látjuk a páncélos alakot, az mintha az az asztal lenne, ahol a plazmavágót fel lehet venni az első rész elején. Egy reboot vagy remaster jó lenne, bár az eredeti sem néz ki olyan rosszul még ma sem, de azért látszik rajta, nem mai darab.
  • Ender Wiggin #3
    Pár éve volt egy spekuláció, hogy ha akkor készült volna a 4. rész, akkor Ellie lett volna a főhős. Szerintem 80%, hogy bár nagydarab, mackós, mint Isaac, de amikor kinyitja a sisakot, akkor csaj lesz most is (á lá Taskmaster)...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2021.07.28. 06:42:09
  • Flamer #2
    lol. nekem a 3. resz nagyon bejott. :) foleg a coop miatt.