Ötvös Tibor

Havas tájakon járhatunk a Dead Space 3-ban

Az Electronic Arts lassan pályázhat a "titkokat legrosszabbul őrző" kiadó címre.

A Syndicate és a Mirror's Edge 2 után ugyanis most a Dead Space 3-ról jelentek meg belsős infók. Az egyik internetes magazin oldalán felbukkant egy szkript, melyből elég érdekes dolgokat tudhatunk meg a trilógia záró darabjáról. A Dead Space 3 elején Isaac Clarke űrhajója lezuhan a jeges és hófödte Tau Volantis bolygóra és a harmadik rész szinte végig itt játszódik majd.

Isaac sokáig úgy véli, hogy ő az egyetlen túlélő és a jeges szél elől behúzódik egy elhagyatottnak tűnő állomásra. Itt talál egy súlyosan sebesült embert, akitől megtudja, hogy vannak még túlélők, ám ők egy másik épületbe húzódtak be. Ide átjutván találkozunk ismét az első rész egyik kulcskarakterével, Ellievel és egy új szereplővel, aki a Jennifer névre hallgat.

A trió végül elindul egy hegy irányába, melyre feljutva egy iszonyatos üvöltést hallanak, melyet egy be nem azonosítható lény adott ki magából. És egyelőre ennyi. Remélhetőleg hamarosan képeket illetve hivatalos infókat is kapunk a programról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Seth #8
    Szerencsétlen Izsák már baromira fáradt lehet,rohadt sok szar történt vele, ideje lezárni a sztoriját :)
  • Jagdgeschwader #7
    A Visceral Games ausztrál részlegét zárták be, akik éppenséggel részt vettek a DS készítésében is (egyebek mellett). Maga az EA Games élt, él, és élni fog!
  • senki687 #6
    Bezárt a Dead Space 2 fejlesztőcsapata:
    http://www.sg.hu/cikkek/84628/bezart_a_dead_space_2_fejlesztocsapata

    Azt írja, ők készítették az 1-2 részt. Azt hittem, ez azt jelenti, hogy 3. rész nem lesz.
  • Bulics #5
    Ez a hülyeség a trilógia, épp csak párezer éve divat...
  • vg #4
    Mondja már meg valaki, hogy miért kellene szinte minden történetnek a harmadik részel befejeződnie???? Mi ez a hülyeség már? Az pedig elég hülyeség lenne - ellentmondva a címnek - ha egy bolygón játszódna az egész játék.
  • Seth #3
    Ellie a 2. részben volt

    Korábban az a hír járta, hogy a Földre térnek vissza, és mivel ugye ott van az eredeti Marker, majd ott is fog befejeződni a sztori.Persze még ez is megtörténhet miután elhúztak erről a bolygóról

    UI: A havon jobban látszódik a vér :D
  • Bendzs #2
    +1
  • Bhalage #1
    eddig tetszik a script