Ötvös Tibor

Új karaktert kapott volna a Dead Space 4

Számos érdekességet árultak el a készítők a soha el nem készült Dead Space 4 kapcsán.

Az Electronic Arts viszonylag ritkán adott második lehetőséget bármely csapat vagy franchise számára, de a Visceral Games mindenképpen a kivételek közé tartozott. A Dead Space első része az elvártak alatt teljesített, ahogy a két további folytatás is (és a Dante's Inferno sem robbantott bankot), így nem meglepő a cég bezárása. Pedig a csapat már tervezte a negyedik fejezetet is, melyben változtattak egy pár dolgon. Az Eurogamer oldalán megjelent interjúból kiderül, hogy a negyedik rész indulásakor a világon szint mindenhol a Necromorphok uralkodnak és hősünknek napi szinten kell megharcolnia a túlélésért.

Ez annyit jelent, hogy hajóról hajóra kellett volna összeszedni az ellátmányt és persze az ellenfeleket is így kellett volna felszámolni. Mindezt egy nem-lineáris történetben, mely fejezetekre volt osztva. Ráadásul Isaac is háttérbe vonult volna, a negyedik epizód hősének szerepére Ellie Langford volt a kiszemelt. Persze ezekből végül semmi nem lett, mivel a harmadik rész megérdemelten bukott és az EA elengedte a franchise kezét és feltehetően már nem is tér vissza a program.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Okisz #4
  Nálam a másik kettő is ok volt. Sokkal de sokkal szarabb játékok jönnek ki azóta is, nagy lelkesedéssel..
 • KaOz #3
  Az első rész szenzációs volt, reklámok és hype nélkül robbant be a köztudatba de a két másik rész egy nagy f-o-s lett.
 • Ender Wiggin #2
  De a hangulat, az atmoszféra minden részben rendben volt. Az meg borítékolható volt, hogy nő lett volna a főhős...
 • Bazsalusz #1
  Az első rész után az összes többi egy rakás sz*r volt...Az eredeti koncepció lehet kis közönséget fogott meg, de azt nagyon. Eltolni egy akcióorientált irányba, nagy ballépés volt a műfaj kedvelői számára. Mennyi igazi túlélő horrort kinyírnak ki így.