Ötvös Tibor

Bezárt a Dead Space 2 fejlesztőcsapata

Újabb csapat jutott a bezárás szomorú sorsára. Ezúttal a számos remek játékot készítő Visceral Games ausztrál részlege jutott erre a sorsra.

Egy hete már hallani lehetett olyan pletykákat, mely szerint a Visceral Games egyik részlegét is bezárják. Az akkori hírek szerint a csapat nem kapott most érdemleges feladatot a "bázistól" és ezért döntött úgy a kiadó, hogy megszünteti a részleget. Ma pedig hivatalosan is elismerték, hogy elbocsátották a Visceral Australiat.



A részleg egyébként olyan alkotásokban vett tevékenyen részt, mint a Dead Space 1-2, a Dante's Inferno vagy a Godfather 2. És azt is érdemes kiemelni, hogy a részleg fejéből pattant ki a Hasfelmetsző Jack játék is, melynek sorsáról még nincs semmi hír. A döntés értelmében egyébként közel 30 ember vesztette el állását.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zola2000 #6
    Egyik játékukkal sem játszottam a felsoroltak közül.
  • Gaboca76 #5
    Ez biztos hogy kacsa hír!Akkor ki csinálja a harmadikat?Meg hát az EA nyilatkozata szerint egy nagy francit akar belőle kovácsolni hát így elég nehéz lenne tartani a minőséget én nagyon sajnálná...Biztos hogy ez egy nagy gumi cumi aki ez be veszi annak úgy kell...
  • Frosty01 #4
    +1

    kezd velvetesedni az sg... és ez nem pozitívum
  • SH3 #3
    Mivel korábban már olvastam a hírt, így már csak röhögni tudtam a címen. :D Ez annyira gagyi megoldás. :D
  • CybeRick #2
    Hát persze, ettől lesz bulvárosan hatásvadász
  • NovaTerra #1
    A cím egy kicsit más tükröz, mint maga a hír.