Ötvös Tibor

Pénzvisszafizetés a From Dust PC-s hibái miatt

A Ubisoft újra elég nagy galibát okozott saját magának a másolásvédelmi rendszere miatt.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, a remek From Dust PC-s változata rengeteg hibával rendelkezett, de a legkomolyabb ismét a DRM volt. Az előzetes ígéretek szerint ugyanis mindössze egyetlen alkalommal kellett volna regisztrálnunk a Ubisoft rendszerében és utána már nem lett volna szükség internetes kapcsolatra, ám ez végül nem így történt. A Ubisoft pedig ma végre reagált a rajongói kifogásokra.



"A Ubisoft bejelentette, hogy dolgoznak egy javításon, mellyel kiveszik a folyamatos internetkapcsolatot a From Dustból. A patch maximum két hét múlva meg is jelenik. Ha valaki nem szeretné ezt a javítást vagy - a Ubisoft kérésére - nem is játszott a játékkal, az visszakapja a pénzét. Ha ezt választja, akkor kérem válaszoljon erre a levélre."

A fenti idézetet kapták meg a From Dust vásárlók és ez a megoldás elég korrektnek tűnik. Most már csak az a kérdés, hogy mikor tűnik fel újra a DRM és akkor milyen bajt okoz majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #18
    Valaki írna egy pár sort arról, hogy milyen a játék, ill. a személyes tapasztalatairól?

    köszi.
  • Ry0K3N #17
    Csak nem volt meg az aznapi trolling anyaga így kénytelen volt kiélni magából mondvacsinált álmodott okokkal karöltve, holott a cikkben egy büdös szó nem szerepelt warezről.
  • cateran #16
    A ceg maga is elismeri, hogy gebaszos, de te a magyar kommenthuszar jobban tudod, mint ok..Sirva rohogok..szerintem gyorsan irj nekik, hogy csak a warezesek sirtak...(sotetebb vagy, mint a templom egere...kettos kepzavar:D)
  • veghzol #15
    A From Dust legnagyobb baja, hogy megint kihozta belőlem azt az érzést, hogy de jó lenne egy Black&White 3 a 2. részt elfelejtve az 1. rész alapján. Elő is vettem az elsőt és 2 óra után csak elindult windows 7-en. Hát nem semmi a cucc még mindig:)
  • gvrv #14
    A Eidos is járt már így a Hitman 2 el sem indult az első javításig senkinek. A patch pedig a razor-os törést tartalmazta... :)
  • Narxis #13
    Az, hogy te mit hiszel el kurvára nem érdekel senkit sem. Azzal, hogy az Ubisoft beismerte és még vissza is adja a pénzt igazolja azon állításokat miszerint gond volt a játékkal és a DRM-el.

    Innentől kezdve nincs miről beszélni.
  • Tomalak #12
    ebből is látszik hogy az esetek azért különböznek, mert nekem a me2 -vel semmibajom sem volt, de azért nme állítom hogy kamuzol meg warezcsemete vagy vérgonosz warezcsemetéző :D
  • morden #11
    Nekem a Rise of Nationnal volt bajom, magyar nyelven megvettem, aztán a program nem engedett ki netre játszani mondván hibás a verzió, visszavittem a boltba hogy dugják fel és visszaadták a zsét :D
  • skiryo #10
    Más cég, de én pl az eredeti mass effect 2-met kénytelen voltam megcrackelni, mert egyszer csak azt írta, nem hiteles a cd kulcs. Arkham Asylum (eredeti) meg a hülye live miatt volt kinlódás... sokszor bonyolultabb az eredeti game.
  • sanyicks #9
    elgurult neki a gyógyszer valamiért a hibákat átélve is letagadja hogy szar az egész, az a dilije hogy pc-n mindenki warezol tök mindegy milyen és mennyibe kerül a játék, és ezzel akarja alátámasztani.