18
-
Gauge #18 Valaki írna egy pár sort arról, hogy milyen a játék, ill. a személyes tapasztalatairól?
köszi. -
Ry0K3N #17 Csak nem volt meg az aznapi trolling anyaga így kénytelen volt kiélni magából mondvacsinált álmodott okokkal karöltve, holott a cikkben egy büdös szó nem szerepelt warezről. -
cateran #16 A ceg maga is elismeri, hogy gebaszos, de te a magyar kommenthuszar jobban tudod, mint ok..Sirva rohogok..szerintem gyorsan irj nekik, hogy csak a warezesek sirtak...(sotetebb vagy, mint a templom egere...kettos kepzavar:D) -
veghzol #15 A From Dust legnagyobb baja, hogy megint kihozta belőlem azt az érzést, hogy de jó lenne egy Black&White 3 a 2. részt elfelejtve az 1. rész alapján. Elő is vettem az elsőt és 2 óra után csak elindult windows 7-en. Hát nem semmi a cucc még mindig:)
-
gvrv #14 A Eidos is járt már így a Hitman 2 el sem indult az első javításig senkinek. A patch pedig a razor-os törést tartalmazta... :) -
#13 Az, hogy te mit hiszel el kurvára nem érdekel senkit sem. Azzal, hogy az Ubisoft beismerte és még vissza is adja a pénzt igazolja azon állításokat miszerint gond volt a játékkal és a DRM-el.
Innentől kezdve nincs miről beszélni. -
#12 ebből is látszik hogy az esetek azért különböznek, mert nekem a me2 -vel semmibajom sem volt, de azért nme állítom hogy kamuzol meg warezcsemete vagy vérgonosz warezcsemetéző :D
-
morden #11 Nekem a Rise of Nationnal volt bajom, magyar nyelven megvettem, aztán a program nem engedett ki netre játszani mondván hibás a verzió, visszavittem a boltba hogy dugják fel és visszaadták a zsét :D -
skiryo #10 Más cég, de én pl az eredeti mass effect 2-met kénytelen voltam megcrackelni, mert egyszer csak azt írta, nem hiteles a cd kulcs. Arkham Asylum (eredeti) meg a hülye live miatt volt kinlódás... sokszor bonyolultabb az eredeti game. -
sanyicks #9 elgurult neki a gyógyszer valamiért a hibákat átélve is letagadja hogy szar az egész, az a dilije hogy pc-n mindenki warezol tök mindegy milyen és mennyibe kerül a játék, és ezzel akarja alátámasztani. -
#8 Csak nyugodtan sosem volt gondom DRM játékkal,az AC2 első hetében voltak bénázások és ennyi,így nem tudom elhinni a fröcsögést,akárcsak ennél a játéknál sem.:)
-
Lokker #7 Már ne haragudj de te honnan veszed ezt az orbitális b*romságot? Áruld már el, hogy honnan jött neked ez a "warezcsemete" dolog? Mert úgy néz ki, hogy akkor már én is "warezcsemete" lettem mikor megvettem steamen a játékot több száz másik emberrel együtt.
Ez a nincs vele semmi gond meg marhaság. Amint elindították steamen a From Dust letöltését leszedtem és intro előtt besz*rt a játék. Gondolom itt is a warez és a sok sírás a hibás. A nevetséges irányításról és max 30fps-ről nem is beszélve. Meg persze a DRM. Ezekért is nyilván a warez okolható.
Ne haragudj ha kicsit sértő lett a hozzászólásom, de ez már a The Settlers 7 óta kikívánkozott belőlem. -
#6 Ez egy only digitális úton terjesztett játéknál elég érdekes lenne, mert a válaszlevélben jönne a kérdés, hogy mi a Steam accod user neve és akkor vennék is lefelé, de valahogy nincs ott. -
Bendzs #5 Hááá, megmondtam, hogy csak a vásárlóikkal tolnak ki, ha DRM-eznek. :D -
Zolivok #4 kb + -
morden #3 Én a helyetekbe gyorsan írnék, hogy jaja nem jó és visszakapnám a 15 euróm :D -
#2 Nincsen vele semmi gond ahogy eddig sem nagyon volt a sok warezcsemete telesírja a fórumot amiért kénytelenek meglépni a visszafizetési dolgot,de arról már néma kuss lesz hogy mennyien kérik a visszafizetést mert szerintem kb szinte senki, ugyebár a síró warezcsemeték nemtudják igazolni a vásárlást....:)
-
rav3n319 #1 én gond nélkül végigjátszottam laptopon!