Ötvös Tibor

Dragon Age Origins + Dragon Age 2= Dragon Age 3

Amint arról már korábban beszámoltunk, a BioWare Dragon Age folytatása elég szépen fogyott, ám a fejlesztők is elismerték, hogy számos rajongót veszítettek a programmal.

Épp ezért döntöttek úgy, hogy a készülő harmadik résszel megpróbálják vegyíteni a két rész elemeit. "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd" - árulta el Dr. Ray Muzyka, a BioWare vezetője. "Házasítjuk a Dragon Age: Origins és a Dragon Age 2 legjobb elemeit."



"A Dragon Age 2 fogadtatása meglepetést okozott, hiszen az első kritikák 90 pont feletti értékeléseket adtak a játékra. Azonban a rajongók egy része nem erre várt, hanem inkább egy Origins folytatásra. A BioWare egyik erőssége, hogy folyamatosan figyeli a rajongói reakciókat, így a harmadik résszel mindenki igényét megpróbáljuk kielégíteni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • menpe #22
    Gondolom maximum normal nehézségi szinttel.

    Az egyet végigjátszottam, tetszett.
    A kettőt végigtoltam, elment.
    Remélem érződik a különbség a két rész számomra biztosított élménye közt.
  • morden #21
    Én éppen kezdtem belelendülni aztán pikk pakk vége is lett,
    SPOLIER a sárkányt a végén simán legyőztem :D
  • Hornymut #20
    Rövid volt az egy? Nekem a játék teljesítése majdnem az összes mellékküldetés megoldásával + 2 DLC-vel került 98 órába. Ha ez manapság kevés, akkor nem tudom mi az elég :-)
  • Kindred Blades #19
    Elkúrták a képletet. Így kellene csinálni:
    Dragon Age 2 - Dragon Age 2 + Dragon Age: Origins = Dragon Age 3
  • narumon #18
    Szerintem Mass Effect 1-2 még überbrutál jó volt, remélem abból a harmadik is ugyanolyan jó lesz.
  • narumon #17
    Mhm, akkor érdekes, hogy az első rész miért volt olyan amilyen. Én az 1-et is konzolon játszottam és nagyon tetszett. A másodikat is ott, és nem tetszett.... Akkor biztos, hogy a konzolosokban van a baj és nem a Biowareben?
  • Prof William #16
    "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd"
    Már előre félek. Nem meglepetést hanem MINŐSÉGET akarok mint az első részben.

    "A BioWare egyik erőssége, hogy folyamatosan figyeli a rajongói reakciókat"

    A DA 2-nél nem nagyon éreztem ezt a figyelmet.
  • morden #15
    Nekem az első rész se tetszett, tökéletesen sablonos történet, tökéletesen sablonos fő karakterek, ötlettelen harc, csak egymás után kellett nyomni a begyakorolt cuccokat ( kivéve az egeres rész az ok volt) jah és ráadásul rövid is volt , pedig nem csak a fő történetet nyomtam, a DA2-nél első 2 perc után delet, bioware elcseszett valamit a mass effect 1 óta
  • yesname #14
    Szerintem még önmagában is hulladék volt. Ugyanazok a kanyarok, csőrendszerek, ugyanazok a grafikai elemek minden pályán, ugynazok a enemy, változatosság szinte nulla minden téren (pályák, enemyk, tárgyak stb.), átvezetők-karakterek grafikai kidolgozottsága is rossz. Egyhez képest meg főleg.
  • RiSeForMuSiC #13
    "az első kritikák 90 pont feletti értékeléseket adtak a játékra."

    Első fizetett kritikák... javítva. Nagy kiadók hirdetésekkel, promókkal "segítik" a kritikusokat; ha nagyon akarnám, előkereshetnék egy cikket arról, hogy a Metacritic átlaga hogyan befolyásolja a megjelenés utána eladásokat, és a kiadók hogyan próbálják mézesmadzag-furkósbot módszerrel biztosítani a jó kritikákat.