22
  • menpe
    Gondolom maximum normal nehézségi szinttel.

Az egyet végigjátszottam, tetszett.
    A kettőt végigtoltam, elment.
    Remélem érződik a különbség a két rész számomra biztosított élménye közt.
  • morden
    Én éppen kezdtem belelendülni aztán pikk pakk vége is lett,
    SPOLIER a sárkányt a végén simán legyőztem :D
  • Hornymut
    Rövid volt az egy? Nekem a játék teljesítése majdnem az összes mellékküldetés megoldásával + 2 DLC-vel került 98 órába. Ha ez manapság kevés, akkor nem tudom mi az elég :-)
  • Kindred Blades
    Elkúrták a képletet. Így kellene csinálni:
    Dragon Age 2 - Dragon Age 2 + Dragon Age: Origins = Dragon Age 3
  • narumon
    Szerintem Mass Effect 1-2 még überbrutál jó volt, remélem abból a harmadik is ugyanolyan jó lesz.
  • narumon
    Mhm, akkor érdekes, hogy az első rész miért volt olyan amilyen. Én az 1-et is konzolon játszottam és nagyon tetszett. A másodikat is ott, és nem tetszett.... Akkor biztos, hogy a konzolosokban van a baj és nem a Biowareben?
  • Prof William
    "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd"
    Már előre félek. Nem meglepetést hanem MINŐSÉGET akarok mint az első részben.

"A BioWare egyik erőssége, hogy folyamatosan figyeli a rajongói reakciókat"

A DA 2-nél nem nagyon éreztem ezt a figyelmet.
  • morden
    Nekem az első rész se tetszett, tökéletesen sablonos történet, tökéletesen sablonos fő karakterek, ötlettelen harc, csak egymás után kellett nyomni a begyakorolt cuccokat ( kivéve az egeres rész az ok volt) jah és ráadásul rövid is volt , pedig nem csak a fő történetet nyomtam, a DA2-nél első 2 perc után delet, bioware elcseszett valamit a mass effect 1 óta
  • yesname #14
    Szerintem még önmagában is hulladék volt. Ugyanazok a kanyarok, csőrendszerek, ugyanazok a grafikai elemek minden pályán, ugynazok a enemy, változatosság szinte nulla minden téren (pályák, enemyk, tárgyak stb.), átvezetők-karakterek grafikai kidolgozottsága is rossz. Egyhez képest meg főleg.
  • RiSeForMuSiC
    "az első kritikák 90 pont feletti értékeléseket adtak a játékra."

Első fizetett kritikák... javítva. Nagy kiadók hirdetésekkel, promókkal "segítik" a kritikusokat; ha nagyon akarnám, előkereshetnék egy cikket arról, hogy a Metacritic átlaga hogyan befolyásolja a megjelenés utána eladásokat, és a kiadók hogyan próbálják mézesmadzag-furkósbot módszerrel biztosítani a jó kritikákat.
  • RiSeForMuSiC
    Hogy mennyi rajongót vesztettek? Eléggé önmagáért beszél az alábbi link (első DLC-re 3.1/10 pontszám játékosoktól, a 60/100-as hivatalos kritikusi átlag sem valami fényes):

Dragon Age II : Legacy értékelés a Metacritic-en

Az SW:TOR cikkekre kommentelők között nem egy azért bízik még a játékban, mert azt nem a Dragon Age csapata fejlesztette.
  • PAtr0n
    Úgy mondod ezt, hogy kijátszottad az 1-et? mert azt nem hiszem.
    Önmagában jó játék a 2, de az 1-hez képest visszalépés. Ha valaki úgy játszik vele, hogy nem látta, nem ismeri az 1-et, jó szórakozás.
    Lehet vitatkozni azon, hogy a második rész butítása a konzolok miatt van e, de nem érdemes. Ez tény, amit vagy elfogad a tisztelt konzolos tábor, vagy nem...
  • Frosty01
    nekem is bejött, nem volt vele sok problémám.
  • Loverman
    köszönjük
  • Sir Cryalot
    Szerintem ezek b*lf*szok EA-stól meg biowarestől együtt.
  • KopaszIsten
    Az első rész tetszett.
    A második olyan negatív kritikákat kapott, hogy inkább ki sem próbáltam. :s
    Remélem a 3. jól fog sikerülni.

Ne eget rengető valamiken ötleteljenek, hanem oldják már meg, hogy ne a semmiből jelenjenek meg az ellenfelek; ne egy láthatatlan csőben kelljen haladni; és zökkenőmentesen (bugok nélkül) menjen minden.
  • Fbn Lx
    már komolyan azt hiszem, hogy a második rész csak nekem tetszett rohadtul.
    de olyan szinten, hogy nálam eddig az év játéka.
    még soha nem láttam senkit, aki egyetértene velem. hé! valaki.
  • svhs
    "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd"
    Hát őszinte legyek nem meglepikre vártam... Csak el ne basszák megint -.-
  • Szefmester
    Pontosan. Nem volt rossz. Borzalmas volt.
  • Tomalak
    ez igaz csak a 2 nem volt rossz..
  • yesname #2
    +1

Éppen ezt akartam írni.
  • navahok
    Szomorúan hallom, a DA2-nek semmi pozitímuva nem volt az 1el szemben (talán csak anni hogy jobban futott). Valamint ha a jót keresztezzük a rosszal abból nem mégjobb lesz, hanem csak egy közepes valami.