22
-
menpe #22 Gondolom maximum normal nehézségi szinttel.
Az egyet végigjátszottam, tetszett.
A kettőt végigtoltam, elment.
Remélem érződik a különbség a két rész számomra biztosított élménye közt. -
morden #21 Én éppen kezdtem belelendülni aztán pikk pakk vége is lett,
SPOLIER a sárkányt a végén simán legyőztem :D -
#20 Rövid volt az egy? Nekem a játék teljesítése majdnem az összes mellékküldetés megoldásával + 2 DLC-vel került 98 órába. Ha ez manapság kevés, akkor nem tudom mi az elég :-) -
Kindred Blades #19 Elkúrták a képletet. Így kellene csinálni:
Dragon Age 2 - Dragon Age 2 + Dragon Age: Origins = Dragon Age 3 -
#18 Szerintem Mass Effect 1-2 még überbrutál jó volt, remélem abból a harmadik is ugyanolyan jó lesz. -
#17 Mhm, akkor érdekes, hogy az első rész miért volt olyan amilyen. Én az 1-et is konzolon játszottam és nagyon tetszett. A másodikat is ott, és nem tetszett.... Akkor biztos, hogy a konzolosokban van a baj és nem a Biowareben? -
Prof William #16 "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd"
Már előre félek. Nem meglepetést hanem MINŐSÉGET akarok mint az első részben.
"A BioWare egyik erőssége, hogy folyamatosan figyeli a rajongói reakciókat"
A DA 2-nél nem nagyon éreztem ezt a figyelmet.
-
morden #15 Nekem az első rész se tetszett, tökéletesen sablonos történet, tökéletesen sablonos fő karakterek, ötlettelen harc, csak egymás után kellett nyomni a begyakorolt cuccokat ( kivéve az egeres rész az ok volt) jah és ráadásul rövid is volt , pedig nem csak a fő történetet nyomtam, a DA2-nél első 2 perc után delet, bioware elcseszett valamit a mass effect 1 óta -
#14 Szerintem még önmagában is hulladék volt. Ugyanazok a kanyarok, csőrendszerek, ugyanazok a grafikai elemek minden pályán, ugynazok a enemy, változatosság szinte nulla minden téren (pályák, enemyk, tárgyak stb.), átvezetők-karakterek grafikai kidolgozottsága is rossz. Egyhez képest meg főleg. -
RiSeForMuSiC #13 "az első kritikák 90 pont feletti értékeléseket adtak a játékra."
Első fizetett kritikák... javítva. Nagy kiadók hirdetésekkel, promókkal "segítik" a kritikusokat; ha nagyon akarnám, előkereshetnék egy cikket arról, hogy a Metacritic átlaga hogyan befolyásolja a megjelenés utána eladásokat, és a kiadók hogyan próbálják mézesmadzag-furkósbot módszerrel biztosítani a jó kritikákat. -
RiSeForMuSiC #12 Hogy mennyi rajongót vesztettek? Eléggé önmagáért beszél az alábbi link (első DLC-re 3.1/10 pontszám játékosoktól, a 60/100-as hivatalos kritikusi átlag sem valami fényes):
Dragon Age II : Legacy értékelés a Metacritic-en
Az SW:TOR cikkekre kommentelők között nem egy azért bízik még a játékban, mert azt nem a Dragon Age csapata fejlesztette. -
#11 Úgy mondod ezt, hogy kijátszottad az 1-et? mert azt nem hiszem.
Önmagában jó játék a 2, de az 1-hez képest visszalépés. Ha valaki úgy játszik vele, hogy nem látta, nem ismeri az 1-et, jó szórakozás.
Lehet vitatkozni azon, hogy a második rész butítása a konzolok miatt van e, de nem érdemes. Ez tény, amit vagy elfogad a tisztelt konzolos tábor, vagy nem... -
#10 nekem is bejött, nem volt vele sok problémám. -
Loverman #9 köszönjük -
Sir Cryalot #8 Szerintem ezek b*lf*szok EA-stól meg biowarestől együtt. -
KopaszIsten #7 Az első rész tetszett.
A második olyan negatív kritikákat kapott, hogy inkább ki sem próbáltam. :s
Remélem a 3. jól fog sikerülni.
Ne eget rengető valamiken ötleteljenek, hanem oldják már meg, hogy ne a semmiből jelenjenek meg az ellenfelek; ne egy láthatatlan csőben kelljen haladni; és zökkenőmentesen (bugok nélkül) menjen minden. -
Fbn Lx #6 már komolyan azt hiszem, hogy a második rész csak nekem tetszett rohadtul.
de olyan szinten, hogy nálam eddig az év játéka.
még soha nem láttam senkit, aki egyetértene velem. hé! valaki. -
svhs #5 "A csapat készül pár olyan dologgal, melyek mind a két rész rajongóit meglepik majd"
Hát őszinte legyek nem meglepikre vártam... Csak el ne basszák megint -.- -
Szefmester #4 Pontosan. Nem volt rossz. Borzalmas volt. -
#3 ez igaz csak a 2 nem volt rossz.. -
#2 +1
Éppen ezt akartam írni. -
navahok #1 Szomorúan hallom, a DA2-nek semmi pozitímuva nem volt az 1el szemben (talán csak anni hogy jobban futott). Valamint ha a jót keresztezzük a rosszal abból nem mégjobb lesz, hanem csak egy közepes valami.