Dragon Age Origins + Dragon Age 2= Dragon Age 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyet végigjátszottam, tetszett.
A kettõt végigtoltam, elment.
Remélem érzõdik a különbség a két rész számomra biztosított élménye közt.
nincs, nem is lesz...
SPOLIER a sárkányt a végén simán legyõztem 😄
\"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!\"
Dragon Age 2 - Dragon Age 2 + Dragon Age: Origins = Dragon Age 3
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Már elõre félek. Nem meglepetést hanem MINÕSÉGET akarok mint az elsõ részben.
"A BioWare egyik erõssége, hogy folyamatosan figyeli a rajongói reakciókat"
A DA 2-nél nem nagyon éreztem ezt a figyelmet.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Elsõ fizetett kritikák... javítva. Nagy kiadók hirdetésekkel, promókkal "segítik" a kritikusokat; ha nagyon akarnám, elõkereshetnék egy cikket arról, hogy a Metacritic átlaga hogyan befolyásolja a megjelenés utána eladásokat, és a kiadók hogyan próbálják mézesmadzag-furkósbot módszerrel biztosítani a jó kritikákat.
Dragon Age II : Legacy értékelés a Metacritic-en
Az SW:TOR cikkekre kommentelõk között nem egy azért bízik még a játékban, mert azt nem a Dragon Age csapata fejlesztette.
Önmagában jó játék a 2, de az 1-hez képest visszalépés. Ha valaki úgy játszik vele, hogy nem látta, nem ismeri az 1-et, jó szórakozás.
Lehet vitatkozni azon, hogy a második rész butítása a konzolok miatt van e, de nem érdemes. Ez tény, amit vagy elfogad a tisztelt konzolos tábor, vagy nem...
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
practitioner of the forbidden arts of death
A második olyan negatív kritikákat kapott, hogy inkább ki sem próbáltam. :s
Remélem a 3. jól fog sikerülni.
Ne eget rengetõ valamiken ötleteljenek, hanem oldják már meg, hogy ne a semmibõl jelenjenek meg az ellenfelek; ne egy láthatatlan csõben kelljen haladni; és zökkenõmentesen (bugok nélkül) menjen minden.
Az élet egy sz@r játék, de a grafikája nagyon ott van. ;)
de olyan szinten, hogy nálam eddig az év játéka.
még soha nem láttam senkit, aki egyetértene velem. hé! valaki.
Hát õszinte legyek nem meglepikre vártam... Csak el ne basszák megint -.-
Éppen ezt akartam írni.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]