Ötvös Tibor

Komoly gondok a PC-s From Dusttal

A jelek szerint a Ubisoft nem tanul a saját hibáiból, hiszen újra elővették hirhedt másolásvédelmi rendszerüket és máris gondok adódtak vele.

Az első áldozat a From Dust, mely alig egy hónapja jelent meg, de a hivatalos fórumokon máris rengetegen panaszkodnak. A legtöbb gondot a DRM okozza. A Ubisoft korábbi kijelentése szerint elméletileg elég egy alkalommal beregisztrálni magunkat a játékkal és utána nem kell a folyamatos netes kapcsolat, ám a tapasztalatok szerint minden indításkor újra és újra el kell végezni a procedúrát. És ráadásul ha megszakad a kapcsolat, leáll a játék is.



A másik gond, hogy a From Dust számítógépes változata mindössze 30fps-en fut, nincs benne anti-aliasing (élsimítás), folyamatosan kifagy a program stb. A játékosok közül sokan átverve érzik magukat, mert egy hibákkal teli portot kaptak. Miközben a játék konzolos változata fantasztikus élményt nyújt, átlagosan 9 pontot kapott a tízből. A Ubisoft szerint egy javítás hamarosan kiküszöböli a gondokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #16
    a cikk tömény hülyeség leszámitva hogy minden alkalommal be kell jelentkezni,a játékot meg kb egy este lenyomtam,asszák meg-----------
  • morden #15
    Az Ubi a pcjaték kiadók appelja :D (bocsi)
  • sanyicks #14
    ubi drm? akkor ezt sem veszem meg (bár még előtte ki is kéne próbálnom hogy elég jó e ahhoz hogy megvegyem)
  • Skynet #13
    Érdekes van pár Ubi játékom egyiknél sem volt gondom a DRM-el,az AC2 egyszer okozott gondot még a megjelenéskor,és ennyi.
    Csak warezcsemeték által szajkózott fröcsögés...
    De a kedvencem a "jó játékot kell csinálni és megveszik" című mendemondák,amiknek az alapja nulla.:)
    Kíváncsi leszek a Deus Ex 3 pc eladásaira,erősen jó játék a BETA alapján, de a pc eladás a béka segge alatt lesz...
    De említhetnénk a Witcher 2 eladásait is...Semmi nulla sehol sincs, majd talán 3-4 év alatt fogy belőle annyi amennyi konzolon 1-2 hónap alatt.
    Ha nincs bevédett multi egy játékban pc-n akkor az eladásai a béka sege alatt mert jó ha 10ből 2 ember vesz játékot pc-n.
  • Baxo #12
    +1
  • HarryProf #11
    Részemről nincs semmi gond vele: nem fagy, jól fut, DRM-t észre sem vettem, és eredeti a játék. Egyébként szerintem nagyon jól sikerült játék azért a pénzért, amennyibe kerül - mert nem drága.

    narumon: Tudtommal csak a challange módban kell időre csinálni bármit is, a campaign részben pedig csak kijelzi, hogy mennyi idő van hátra pl. egy tsunami érkezéséig.
  • KP27 #10
    Warez mindig lesz. Jó játékot kell csinálni és az emberek veszik.
  • sempron07 #9
    Éljen a Warez! :S :P
  • narumon #8
    Nekem nem fagy, megy szépen, de az év eddigi legnagyobb csalódása. Istenszimulátorként lett beharangozva, erre egy klikkel ide vegyél fel homokot, klikkelj amoda dobd le, mindezt időre kurvagyorsan lett belőle. Nagy elbaszás szerintem :(
  • Loverman #7
    Ja persze tudjuk, a DRM szar, az Ubisoft szar, a PC szar, éljen a lopás